Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #66

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend stond mijn agenda vol to do’s voor mijn onderneming. Eén ervan was het plaatsen van bestellingen, een ander het papierwerk die bij een  onderneming komt kijken.

Dinsdag

Dinsdagochtend stond ik een half uurtje vroeger op voor mijn Miracle Morning, daarna ging ik zwemmen. 

Eénmaal terug thuis schreef ik verschillende blogposts. Ik doe dit regelmatig met een ‘Study with me’ video in de achtergrond om mijn concentratie te verhogen.

Rond de middag vertrok ik naar de Boomgaardstraat waar mijn winkel is gelegen, om te schilderen. Ik schilderde niet alleen de muren, maar ook mezelf zoals je kunt zien. 

’s Avonds plofte ik vermoeid in de zetel met een breiwerkje. 

Woensdag

Woensdagochtend had ik mijn eerste levering. Aangezien ik niet wist wanneer de bezorger zou komen, werkte ik vanuit de keuken van mijn winkel. Ik nam een podcast op en schreef verschillende blogberichten.

De bezorger kwam gelukkig al om 10u, dus kon ik meteen aan de slag met het uitpakken van alle goederen. 

Donderdag

Donderdagochtend begon ik de dag in het zwembad. Daarna ging ik thuis aan de slag met verschillende taken. Rond 16u nam ik een kleine pauze en keek ik de stekworkshop van Merel en Ruud op het Natuurdromers forum. 

Om 17u kwam mijn vader het plafond schilderen van de winkel. Ondertussen gaven ik en mijn zus de muren een tweede (of was het een derde laag) verf.  

Vrijdag

Eerst even helpen met een ex-collega, daarna aan de slag met verschillende taken waaronder het bewerken van foto’s voor mijn boekenblog Fyggeleest. 

Over de middag maakte ik een heerlijke quiche met courgette en kerstomaatjes uit de moestuin, de vegetarische shoarma kocht ik bij Lidl. 

’s Middags ging ik klussen in de winkel. Zoals je aan mijn gezicht kon zien, moest ik enkele struikelblokken zien te overwinnen. 

Zaterdag 

Zaterdagochtend ging ik met mijn fiets naar mijn ouders, mijn auto is uitgeleend via Dégage. 

Ik ging er aan de slag in de moestuin en filmde het voor mijn YouTube kanaal. Ben jij al geabonneerd

Toevallig vond ik nog één lekkere framboos in de moestuin. Jammmieee! 

Zondag

Zondag ruimde ik mijn kamer op, werkte ik verder aan een puzzel die al maanden op me ligt te wachten en trok het onkruid uit mijn moestuinbak. 

1 Reactie

  1. Wat een fijne weekje is het.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *