Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #65

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag was ik erg druk bezig met de voorbereidingen voor mijn verpakkingsvrije winkel. Zo druk dat ik vergat foto’s te nemen. Geen idee waarover ik het heb? In deze Instagram post vertel ik je er alles over. 

Dinsdag

Dinsdagochtend zwom ik enkele lengtes in het zwembad. Vervolgens ging ik aan de slag voor mijn bedrijf en schreef ik een blogpost. 

Woensdag

’s Morgens sprak ik af met een collega uit het Labotraject in Ieper om het te hebben over een mogelijke samenwerking. Daarna had ik een afspraak bij een interimkantoor om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik begin mijn verpakkingsvrije winkel namelijk in bijberoep. 

’s Avonds had ik net zoals elke woensdag een lesje Aquagym. Na de les was ik volledig gesloopt. 

Donderdag

Donderdagochtend ging ik zwemmen. Eenmaal terug thuis begon ik met het bewerken van verschillende video’s voor Fyggeleest. 

Daarna had ik opnieuw een afspraak bij het interimkantoor, ging ik naar de bibliotheek en naar de boekhouder voor een kennismakingsgesprek. 

Vrijdag

Vrijdagochtend begon ik mijn dag met een fijne wandeling op de Ieperse vestingen.

’s Middags deelde ik het nieuws rond mijn opening op sociale media en mocht ik de sleutels van mijn handelspand afhalen. 

Zaterdag 

Zaterdagochtend ging ik foto’s maken in de Palingbeek. 

Daarna ging ik samen met zus en mama naar Gent. We deden boodschappen bij Albert Heijn, keken even in de Ikea en kochten een mini bike bij Decathlon. 

’s Avonds reed ik naar Provinciaal domein de Palingbeek voor het evenement Cinema Under The Trees. Tijdens het evenement keek ik de film Minuscule en de Mierenvallei, een aanrader voor jong en oud. 

Zondag

Zondagochtend ging ik met mijn zus naar de Rommelmarkt. Zo jammer dat het één van de laatste rommelmarkten van deze zomer was. 

In de namiddag ging ik samen met mijn zus klussen in de winkel. 

2 Reacties

  1. Greta Frans zegt:

    Leuk Fobe om te lezen ,drukke agenda ,gelukkig heb je nog je zus .Is dit in de Hallen jou winkeltje ?

    1. Dag Greta, in de Boomgaardstraat 6 te Ieper.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *