Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #63

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend werkte ik hard aan mijn onderneming want ’s middags mocht ik op mijn metekindje passen. 

Rond 17u kwam zijn mama hem halen en plofte ik uitgeput met een breiwerkje in de zetel. 

Dinsdag

Na een dagje werken ging ik samen met mijn zus naar CinéCongé. Dit is een concept waarbij op vier dinsdagen in de zomerva­kantie een openlucht­film wordt vertoond op een unieke en geheime locatie in en rond Ieper. 

Op het programma stond  The Farewell, hieronder zie je de trailer van de film.

Woensdag

Woensdag ging ik aan de slag als vrijwilliger in de Blankaart, daarna volgde ik zoals elke woensdagavond een lesje Aquagym. 

Na de les las ik verder in het boek ‘Het smelt’ van Lize Spit. 

Donderdag

Op donderdag ging ik samen met mijn mama naar Brussel om de Cera GoodWalk af te wandelen. Dit is een duurzame wandelzoektocht die georganiseerd wordt door Cera en GoodPlanet. Tijdens de wandeling leerden we zeer leuke en ecologische adresjes kennen in onze hoofdstad.

Op de trein naar Brussel ging ik verder met het breien van mijn trui met een luisterboek in mijn oren.

Vrijdag

Vrijdagochtend had ik de laatste tactische briefing uit het traject Content Rebels.

’s Middags had ik een korte afspraak in Kortrijk. Na de afspraak reed ik naar het startpunt van een toffe wandeling, meer hierover lees je vrijdag in de rubriek ‘Op stap’. 

Zaterdag 

Op zaterdag ging ik op familiebezoek, daarvoor bezocht ik Content in Leuven en de kringwinkel in Tienen.

Zondag

In de zomervakantie is er elk weekend een Rommelmarkt. Op zondag ging ik naar de rommelmarkt in Dadizele. Ik kocht er niets, maar genoot van de sfeer. Eénmaal thuis speelde ik een aantal gezelschapspelletjes met mijn zus.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *