Bewust leven Blog

Fotodagboek van de dag #1

Normaal deel ik elke woensdag de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Deze week deel ik een dag in mijn leven. Zo krijgen jullie een nog specifiekere blik achter de schermen van mijn leven geniet ervan! 

Elke dinsdagochtend ga ik ’s morgens zwemmen. In de vakantie van 7u30 – 8u15, normaal gezien tussen 7u00 en 7u45. Zo begin ik lekker energiek aan de dag. 

Na het zwemmen fiets ik naar huis en begin ik aan mijn ontbijt. Op dit moment eet ik havermoutpap met ongezoete amandelmelk. Tijdens het ontbijt kijk ik vaak enkele YouTube video’s. Mijn favoriete kanalen zijn Sofie Senden, Teske, Bij Bonnie, JUST.Travelwithus, Sarah Thèrese, LifestyleSpot, Adorable Books en Isabel Paige. 

Daarna ga ik aan mijn bureau zitten en begin ik met de taken die op de planning staan. Mijn planning maak ik steeds in de Structuurjunkie planner. Deze vind ik erg fijn werken, vooral omdat het een datumloze planner is. De weken van mijn verlof kon ik daardoor gewoon overslaan in mijn planner. 

Eén van de eerste taken op mijn planning was het bijwerken van mijn webshop. Ik gaf de lay-out een update, lanceerde enkele nieuwe producten en ging na wat ik tijdens mijn verlof gemist had. 

Vervolgens ging ik aan de slag met enkele taken uit mijn mailbox. Eén daarvan was mijn Dégagé profiel afwerken. Dégagé is een particulier, kostendelend autodeelsysteem. Eigenaars die deel uitmaken van het systeem kunnen hun auto of fiets door anderen laten gebruiken. Personen zonder wagen kunnen dan weer heel voordelig een auto lenen, waarbij ze enkel betalen wat ze verbruiken. 

Mijn laatste taak van de dag was het volgen van een webinar die ik tijdens mijn verlofperiode had gemist. In deze webinar vertelde Marlou Volkerink iets meer over marketing. 

Na het webinar begon ik aan het avondeten. Op het menu stonden aardappelen, courgette en plantballetjes. Deze plantballetjes van Ikea zijn echt een aanrader. Zo lekker! Tijdens het eten keek ik naar ‘Love, Victor’ op Disney+. 

Op 22 juli kwam het Sims 4 uitbreidingspakket ‘Landelijk leven’ uit. Het uitbreidingspakket is volledig op mijn lijf geschreven. Sinds ik terug thuis ben heb ik het al uren gespeeld.

Om 19u40 ging mijn alarm af. Dit alarm moest ervoor zorgen dat ik niet de volledige avond Sims 4 speelde. Bij het rinkelen van mijn alarm trok ik mijn wandelsandalen aan en ging ik naar  buiten om een kleine avondwandeling te maken. 

Rond 21u kwam ik terug thuis, trok ik mijn pyjama aan en ging ik in bed liggen met het boek ‘De vanger in het graan’ van J.D. Salinger. 

1 Reactie

  1. […] ‘Fotodagboek van de dag‘ en heeft me de kans om jullie een nog uitgebreider kijkje in mijn leven te geven.  […]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *