Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #61

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Op maandag testte ik samen met mijn zus de Bolt-steps. Deze steps verschenen enkele weken geleden plots in het straatbeeld. Zo leuk om te doen, iemand die mij een elektrische step cadeau wil geven? 

Dinsdag

Dinsdag begon ik de dag met een focussessie van het Structuurjunkie Membership, ’s middags keek ik de webinar ‘Hoe je een betere werk privé balans krijgt zonder meteen je hele leven om te gooien’. 

Na het webinar ging ik aan de slag met een nieuw borduurwerkje. 

Woensdag

Nog even langs de bank om Zweedse kronen af te halen. 

’s Avonds deed ik opnieuw een sessie Aquagym. Na de les was ik helemaal gesloopt, van mijn enkel had ik na maanden opnieuw last. De volgende keer zal ik het iets kalmer moeten aandoen.   

Donderdag

Eén van de taken voor mijn verlof was het editen van een moestuinvlog. Deze verschijnen om de twee weken op mijn YouTube kanaal.

Daarna maakte ik enkele foto’s voor sociale media. 

’s Avonds keek ik Karrewiet. Ben ik de enige volwassene die op deze manier het nieuws volgt? Het is veel beknopter dan het standaard ‘Journaal’ en toch weet ik alles wat ik moet weten. 

Vrijdag

Vrijdagochtend had ik een intervisie in het Labotraject.

In de namiddag ging ik met mijn mama langs verschillende kringloopwinkels, brachten we een bezoekje aan mijn broer en aten we plantballetjes bij Ikea.

Om 19u45 stonden we klaar aan de Ghelamco Arena voor een concert van Niels Destadsbader.

Zaterdag 

Zaterdagochtend sliep ik uit, ging ik aan de slag met het inpakken van mijn rugzak en haalde ik mijn brace op bij de apotheker.

Zondag

Zondagochtend ging ik verder met inpakken, deed ik een rommelmarktje bij ons in de buurt en werkte ik de laatste taakjes af. Zo kan ik morgen (maandag) met een gerust hart op vakantie vertrekken. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *