Blog Op stap Reizen

Op stap … in de De Blankaart

In de reeks ‘Op stap’ schrijf ik elke week over mijn tocht van de afgelopen week. In de hoop dat deze reeks mij zal motiveren om meer te gaan wandelen, langer te wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Deze week wandelde ik de Blankaartwandelroute van Westtoer. 

Praktische informatie

Vertrekpunt: Natuurdomein De Blankaart, Iepersteenweg 56, 8600 Diksmuide
Duur van de tocht: 1 uur 30 
Wandelafstand: 6,06 km 
Gezelschap: Podcast ‘Op wandel’ seizoen 2, aflevering 4 en 6 (niet volledig)
Rolstoel/buggyvriendelijk: Nee
Gevolgde route: inkorting Blankaartwandelroute

Mijn mening over deze uitstap …

Op zondag 11 juli kwam ik rond tien uur aan in natuurdomein De Blankaart. Ik parkeerde mijn auto, trok mijn wandelschoenen aan en was helemaal klaar om de Blankaartwandelroute te volgen. De bordjes gidsen me rond het bezoekerscentrum, over het wandelpad tussen de vijver en door de weilanden doorheen het natuurdomein. Onderweg zag ik vogels wegvliegen, kon ik genieten van het uitzicht vanop de uitkijktoren en de stilte rondom mij. Na ongeveer anderhalf uur wandelen stapte ik moe, maar voldaan terug in mijn auto. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *