"> Mijn fotodagboek #59 - FYGGE
Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #59

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Vorige week kon je zien dat ik op zondag vertrok op trip met SRPRS.me. De nacht van zondag op maandag sliep ik in Redu. De dag erop reed ik richting Antwerpen. 

Het regende de hele dag, dus besloot ik om op kringlooptour te gaan rond Antwerpen. Zo leuk! Ik heb zeker 15 boeken gekocht. 

Dinsdag

Deze foto maakte ik net voor het uitchecken in het A’Stay hotel in Antwerpen. 

Na het uitchecken ging ik nog even op verkenning in het centrum van de stad. Na een uurtje had ik het gezien en reed ik richting de Ikea in Gent.

Woensdag

Op woensdag trok ik foto’s voor diverse boekenrecensies die in de komende weken op mijn blog zullen verschijnen. 

Donderdag

Donderdag ging ik na het zwemmen aan de slag met het bewerken van de foto’s. 

Op het einde van de werkdag reed ik naar de bibliotheek om enkele boeken binnen te brengen.

Vrijdag

Vrijdag mocht ik foto’s nemen in de Palingbeek ter ere van de nieuwe verhalenzoektocht ‘Rhea is mama kwijt’. Zo fijn om daar nog eens terug te zijn.

Rond de middag ging ik terug naar huis en schreef ik verschillende stukjes voor mijn blog. In één van mijn korte pauzes zag ik dit plantje in mijn moestuinbak. Welk plantje zou het zijn? 

Zaterdag 

Zaterdagochtend reed ik naar mijn ouders om in de moestuin te werken. Terwijl ik onkruid aan het wieden was, zag ik deze rups. Iemand een idee welke soort het zou kunnen zijn? 

Even rusten onder een boom na het zware werk.

Uiteraard heb ik alles gefilmd voor een Fygge’s moestuinvlog, de vorige vlogs vind je hier. 

’s Avonds hadden we een BBQ met mijn broers en zussen. Zoals ze op de foto kunt zien bleef het zonnetje achter de wolken. Gelukkig konden we tijdens het dessert even schuilen. 

Zondag

Zondagmiddag had ik met een vriendin afgesproken. Op de planning stond samen wandelen, koken, gezelschapspelletjes spelen en ongelofelijk veel babbelen. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *