Blog Op stap Reizen

Op stap …. met de speurtocht ‘Opa Gust in kasteelpark De Lovie’

In de reeks ‘Op stap’ schrijf ik elke week over over mijn tocht van de afgelopen week. In de hoop dat deze reeks mij zal motiveren om meer te gaan wandelen, langer te wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Deze week ging ik op stap met de speurtocht ‘Opa Gust in kasteelpark De Lovie’. 

Praktische informatie

Vertrekpunt: Parking kasteel, Krombeekseweg 82 , 8970 Poperinge
Duur van de tocht: +/- 1 uur
Wandelafstand: 3,98 km 
Gezelschap: Geen 
Rolstoel/buggyvriendelijk: Ja, mits enkele aanpassingen op het parcours
Gevolgde route: Speurtocht ‘Opa Gust in kasteelpark De Lovie’

Mijn mening over deze uitstap …

Na de speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’ had ik de smaak te pakken. Tijd om de speuren in kasteelpark ‘De Lovie’ met Opa Gust. In kasteelpark de Lovie was ik nog nooit geweest. Het is een prachtig domein waar mensen met een beperking zich helemaal thuis voelen, net als ik. Ik wandelde verwonderd rond terwijl verschillende personages in de zoektocht me voorstelden aan het domein en de rijke geschiedenis ervan. Na een uurtje was de speurtocht opgelost en ging ik naar huis om even uit te rusten voor ik een volgende tocht onderga. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *