Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #56

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Na een lange werkdag kroop ik onder de lakens met het boek ‘Ik ben er niet’ van Lize Spit. 

Dinsdag

Op dinsdagochtend ging ik zwemmen, zo fijn als het terug warmer wordt. Even afkoelen voor je dag begint.

Eenmaal thuisgekomen ging ik achter mijn laptop zitten voor een online coffee break, een moment waarbij je als startende ondernemer je onderneming kan pitchen en in contact gebracht wordt met mede-ondernemers. 

Rond 11u was het evenement afgelopen en trok ik met mijn zus naar de Kringloopwinkel. Alhoewel ik dit pannetje erg leuk vond, nam ik het niet mee naar huis.

Woensdag

Elke dag probeer ik minstens een half uurtje tijd vrij te maken voor de cursus ‘Content Rebels’ van Anouck Meier. Zo vorm ik elke dag beetje bij beetje mijn persoonlijke content strategie.

Na mijn werkdag ging ik werken in de tuin bij mijn ouders. Mijn tomatenplantjes hadden namelijk dringend verzorging nodig. 

Eenmaal thuis las ik verder in het boek ‘Ik ben er niet’ van Lize Spit.

Donderdag

Donderdagochtend ging ik opnieuw zwemmen. Ik zwem meestal in een bikinisetje met een broekje en bikinitop van H&M. Het setje kocht ik een aantal jaar geleden nieuw, de top werd onlangs vervangen door een tweedehands exemplaar.

Na het zwemmen nam ik de tiende aflevering op van mijn podcast ‘Fygge Leest!’. Een podcast waarin ik je voorstel aan je favoriete boek.

Na mijn werkdag zaaide ik een aantal verschillende zaken in mijn moestuinbak. Deze moestuinbak heeft mijn vader op maat gemaakt voor mijn balkonnetje. Zo fijn!

Vrijdag

We gaan opnieuw aan de slag voor mijn onderneming. 

Na het afvinken van verschillende taken op mijn takenlijst ging ik bij mijn ouders in de tuin werken. Rond half acht ruimde ik alles op en keek ik samen met mijn moeder de seizoensfinale van Thuis.

Zaterdag 

Op zaterdag ging ik samen met mijn zus naar Kortrijk. We bezochten de kringloopwinkel, Johan van de verpakkingsvrijewinkel ‘Zonder Meer’ en dwaalden door de winkelstraten in Kortrijk.

Na het winkelen keken we de film ‘Cruella’ in de bioscoop. Zo fijn om een film op het grote scherm te zien na maanden wachten.

We sloten de dag af met een heerlijke pizza bij de Pizzahut. Ik koos voor de ‘Garden lovers’ pizza met een cheesy crust. Zo lekker! Ik kreeg de pizza niet volledig op, dus nam ik de resterende stukken mee naar huis.

Zondag

Op zondag ging ik samen met mijn zus op bezoek bij mijn ouders. We vierden vaderdag, kletsen bij in de tuin en achteraf luierde ik nog even in de hangmat met een boek.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *