Blog Op stap Reizen

Op stap …. met de speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’

In de reeks ‘Op stap’ schrijf ik elke week over over mijn tocht van de afgelopen week. In de hoop dat deze reeks mij zal motiveren om meer te gaan wandelen, langer te wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Deze week ging ik op stap met de speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’. 

Praktische informatie

Vertrekpunt: Parking – Canadaweg, Poperinge
Duur van de tocht: +/- 1 uur
Wandelafstand: 3,52 km 
Gezelschap: Geen 
Rolstoel/buggyvriendelijk: Nee
Gevolgde route: Speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’

Mijn mening over deze uitstap …

Op een veel te warme junidag ging ik op stap met de speurtocht ‘Ongeluk in de Sixtusbossen’. Deze zoektocht is bedoeld voor gezinnen met kinderen, maar het leek me alsnog leuk om deze eens uit te testen. Ik begon vol goede moed, tot ik bij de start van de zoektocht al meteen verloren liep. Gelukkig ontdekte ik snel de juiste weg en was ik helemaal klaar om het mysterie op te lossen! Wie zou boswachter Piet hebben aangereden? Dat antwoord vond ik na een uurtje wandelen, net als de voldoening na een heerlijke boswandeling. Op naar de volgende zoektocht!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *