Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #55

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag is mijn boekhoudingdag. Op deze dag schrijf ik verkopen in mijn dagontvangstenboek, verzamel ik de facturen van de afgelopen week en controleer ik mijn kasticketjes. 

Na mijn werkdag speel ik de Sims 4 terwijl ik enkele afleveringen van ‘The Bold Type’ op Netflix kijk.

Ik ben geen zo’n fan van te warme zomerdagen, maar mijn aardbeienplantjes vinden het warme weer minder erg.

Dinsdag

Deze foto nam ik na een uurtje zwemmen. 

Na het zwemmen reed ik naar Kortrijk. Daar hadden we een intervisiemoment waarbij we bespraken wat er vlot en minder vlot verloopt in ons ondernemerstraject.

Rond de middag waren we klaar, reed ik naar huis voor een Tactische briefing in de cursus Content Rebels en keek ik een video in het Structuurjunkie Membership. 

Woensdag

Op woensdag deed ik vrijwilligerswerk voor Regionaal Landschap Westhoek. Ik kreeg de opdracht om enkele zoektochten na te gaan op fouten. 

Om 17u30 had ik een afspraak bij de kapper om haar te doneren aan de actie ‘Geef om haar‘ van Think Pink. Hieronder zie je een voor-en na foto. 

Donderdag

Donderdag kroop ik na mijn zwembeurt achter mijn laptop om enkele blogberichten in te plannen. 

’s Middags volgde ik het webinar ‘Elk moment van het jaar vrijaf kunnen nemen dankzij contentplanning’ gegeven door Lies van ‘A digital story’. 

Vrijdag

Op vrijdag adopteerde ik even deze afgestoten wilde konijnen voor ze naar het ‘Opvangcentra voor vogels en wilde dieren’ in Oostende gingen. Zo benieuwd hoe het nu met hen gaat.

Zaterdag 

Zaterdagochtend kon ik mijn zus overtuigen om samen te gaan zwemmen. ’s Middags kwam een vriendin langs, samen speelde we urenlang Rummikub en Doolhof. Zo leuk! 

’s Avonds keek ik samen met mijn zus de film ‘Raya and the last Dragon’ op Disney+. 

Zondag

Op zondag ging ik op bezoek bij mijn metekindje. Hij mocht slapen om mijn borstkas, zo schattig! Daarna ging ik bij mijn ouders op bezoek. 

De dag sloten we af met een kleine wandeling. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *