Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #53

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag begon ik mijn werkweek met het volgen van enkele modules uit de cursus Content Rebels. 

Na mijn werk stapte ik de etappe ‘Ieper’ van de 100 km ‘rond’ Ieper af. Het verslag vind je op mijn blog.

Dinsdag

Dinsdag begon ik de dag in het zwembad.

Wat een wanorde! Tijd om wat orde in de chaos te brengen.

Na het werk keek ik de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival met enkele zuurtjes. 

Woensdag

Elke week probeer ik één ‘Gaan Focussen’ moment te volgen in het Structuurjunkie membership. Deze focusmomenten helpen me om mijn focus te behouden tijdens het werken.

Na het werk vertrok ik op een mijn tweede wandeling van de 100 km ‘rond’ Ieper. Het verslag van deze wandeling vind je vrijdag op mijn blog.

Donderdag

Donderdag was ik opnieuw vroeg uit de veren om enkele lengtes te zwemmen.

Donderdagavond had ik samen met enkele leden uit het Natuurdromers forum een online creatieve avond. De tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival keek ik vrijdag pas.  

Vrijdag

Vrijdag stonden er verschillende taken op de planning, één daarvan was de opname van een nieuwe aflevering van ‘Het Fygge Moment’. Een podcast waarin ik in gesprek ga met mezelf of anderen over bewust leven in en met de natuur. De opgenomen aflevering komt zondag 30 mei 2021 online.

In de late namiddag ging ik met een vriendin mijn derde etappe van de 100 km ‘rond’ Ieper wandelen.

’s Avonds at ik rijst met champignons en vegetarische balletjes in tomatensaus. De balletjes in tomatensaus zijn van het merk Unox. 

Mijn tweede radijs van het seizoen!

Zaterdag 

Zaterdagochtend raapte ik samen met enkele leden van Jong Groen Ieper afval in de stad.

Aardbeitjes recht van de boer. Zo veel lekkerder dan van de supermarkt.

Zaterdagavond keek ik de finale van het Eurovisiesongfestival. Mijn favorieten waren Malta, Bulgarije, België, Nederland, IJsland en Zweden. 

Zondag

Zondag reed ik samen met mijn zus naar de Ardennen. Op de planning stond kajakken in de Semois, genieten van verschillende uitzichtpunten en lekker luien op de camping. 

Dit is de Tombeau du géant Bouillon. Eén van de meest gefotografeerde plaatsen uit de streek.

We sliepen op Camping d’Houlifontaine, een camping gelegen langs de Semois. Op 700 m van het dorpje Poupehan en 12 km van Bouillon. 

Alhoewel slapen hebben we daar niet echt gedaan. Na enkele uren woelen zijn we om 1 uur ’s nachts naar huis gereden. Om 4u30 ’s morgens kwamen we na een rit van ongeveer 277 km thuis aan. Wat een campingfiasco! 

2 Reacties

  1. Zo leuk om te lezen hoe je week is gegaan! Je hebt helemaal gelijk, aardbeitjes van de boer zijn echt veel lekkerder. Ik heb ook echt genoten van het songfestival 🙂

    1. Heb er afgelopen weekend weer gehaald. Zo leuk! Wie was jouw favoriet op het songfestival?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *