Bewust leven Blog

10 meest gelezen blogposts na 1 jaar Fygge

Sinds ik op 22 april 2020 Fygge gestart ben, heb ik meer dan 150 blogberichten geschreven. Hieronder deel ik de 10 best gelezen artikelen in de hoop je te kunnen inspireren.

10. Mijn fotodagboek #12

We beginnen deze top tien met het fotodagboek dat ik op 9 november 2020 publiceerde. In dit fotodagboek heb ik het over mijn verblijf in een waldcube, een zoektocht in Kortrijk en mijn werkweek. 

Lees het bericht hier.

9. Boekenrecensie. Gij nu – Griet Op de Beeck

In deze top tien komen er verschillende boekenrecensies aan bod. Dit is de eerste, maar zeker niet de laatste!

Lees het bericht hier.

8. Op stap …. in Provinciedomein De Gavers

In 2021 begon ik de reeks ‘Op stap’. In deze reeks vertel ik jullie meer over mijn tocht van de afgelopen week. In dit blogbericht had ik het over mijn wandeling in Provinciedomein De Gavers.

Lees het bericht hier.

7. Op stap in … Ieper met ‘Verhalen voor onderweg’

Regionaal Landschap Westhoek bracht de reeks ‘Verhalen voor onderweg’ uit. Dit zijn wandelgidsjes met verschillende themawandeling, telkens tussen 4 en 10 km lang. In het begin van de eerste lockdown testte ik de versie ‘Ieper, waterstad’ uit die je mee op stap neemt in de Verdronken Weide en ‘op’ de Ieperlee.

Lees het bericht hier.

6. Boekenrecensie. De reizigers – Eleanor Limprecht

Wist je al dat ik een bookstagram heb? Een tijdje geleden ben ik het account @fyggeleest opgestart. Op het account deel ik foto’s van verschillende boeken en publiceer ik regelmatig een bibhaul of mini-recensies van boeken die mijn blog niet halen. 

Lees het bericht hier.

5. ECOALTERNATIEF. Intiminity Be’Cup Menstruatiecup

Op nummer vijf staat het blogbericht waarin ik vertel over mijn ervaringen met de Intiminity Be’Cup Menstruatiecup. Deze menstruatiecup is het beste ecoalternatief die ik ooit kocht en gebruik ik nog steeds elke maand! Waarom heb ik ooit maandverband gebruikt? 

Lees het bericht hier.

4. Boekenrecensie. Het uur nul – Dirk Bracke

Net buiten de top 3 valt het boek ‘Het uur nul’ van Dirk Bracke! Wat fijn dat jullie zo genieten van mijn boekenrecensies.

Lees de recensie hier.

3. Boekenrecensie. Haar naam was Sarah – Tatiana De Rosnay

Op nummer 3 staat het prachtige boek ‘Haar naam was Sarah’ van Tatiana De Rosnay. Een echte aanrader! 

Wil je de boekenrecensie lezen? Klik dan hier.

2. E-book Thuisreizen – Tips voor een thuisreis door Vlaanderen en Wallonië

Wat fijn dat dit blogbericht op nummer 2 staat aangezien ik heel veel werk en tijd heb gestoken in de ontwikkeling van dit e-book.  Heb jij hem al aangeschaft of gelezen, laat het hieronder weten? 

Lees hier het blogbericht.

1. Mijn fotodagboek #8

Het best gelezen artikel allertijden is het fotodagboek dat ik op 8 november 2020 publiceerde. Hoe dat komt kan ik eerlijk gezegd niet zeggen. Het was een standaard week als werknemer in Bezoekerscentrum De Palingbeek.

Herlees hier dit blogbericht.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *