Blog Op stap Reizen

Op stap … met de stadswandeling in Genk

In de reeks ‘Op stap’ vertel ik jullie meer over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over mijn ervaring met de stadswandeling te Genk.

Praktische informatie

Parking: Europalaan, Genk
Duur van de wandeling: afhankelijk van het aantal stops
Wandelafstand: 4,5 km
Gezelschap: Mijn zus 
Gevolgde route: De route van de Stadswandeling te Genk. 

Mijn mening over deze uitstap …

Vol enthousiasme begon ik aan deze stadswandeling. Ik had zin om de stad Genk (opnieuw) te ontdekken en nieuwe plekken te leren kennen. Toch viel de wandeling erg tegen. De opdrachten in de bundel waren te gemakkelijk, de stad Genk leek weinig in petto te hebben voor ons en het plannetje was te ingewikkeld. Zo duurde het ongeveer tot de helft van onze wandeling voor we doorhadden dat de schatkisten geen geocaches waren maar een belangrijk monument of beeld die aan de fotozoektocht gelinkt kon worden. Ik gok dat de cijfers staan voor horecagelegenheden, maar tot op vandaag ben ik daar niet zeker van. Zou ik opnieuw 4 euro betalen voor een stadswandeling in een andere Vlaamse of Nederlandse stad? Geen idee, ik twijfel nog.

Dit vind je misschien ook leuk...

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *