Bewust leven Blog Uncategorized

Wat 1 jaar Fygge me gebracht heeft

Op 22 april 2020 ging het eerste blogbericht op deze website live. Vandaag, één jaar later, vier ik de verjaardag van Fygge. Een platvorm die jullie inspireert om bewuster te leven in en met de natuur. Hieronder som ik kort even op wat één jaar Fygge me gebracht heeft. 

Sinds ik schrijf op fygge.be leef ik bewuster, trek ik vaker de natuur in en voel ik me dichter bij mezelf. 

Enkele maanden geleden ben ik 2 verschillende podcasts gestart. Fyggeleest waarin ik jullie voorstel aan jullie favoriete boek en Het Fygge Moment waarin ik met mezelf en anderen in gesprek ga over bewust leven in en met de natuur. 

Telkens als ik iets post op mijn blog, Instagram of Facebookpagina krijg ik erg fijne reacties van jullie. Bedankt! Ik hoop in de volgende jaren nog meer mensen te mogen inspireren. 

Op 12 april 2021 kwam mijn eerste e-book uit. In het e-book ‘Thuisreizen‘ geef ik je verschillende tips voor duurzame thuisreizen door Vlaanderen en Wallonië. Heb je hem al gekocht? 

Enkele maanden geleden heb ik me ingeschreven voor het labotraject . In dit traject ondersteunt Starterslabo kandidaat ondernemers bij het opstarten van hun zaak. Op die manier hoop ik fulltime mijn tijd en energie in Fygge te kunnen steken. 

Dankzij Fygge ben ik op de tofste plekken in België geweest en heb ik erg fijne mensen leren kennen. 

In het afgelopen jaar heb ik meer dan 150 blogberichten geschreven waarin ik mijn favoriete boeken met jullie deel, de leukste wandelingen aankaart, heerlijke recepten deel en de tofste ecoalternatieven bespreek. 

3 Reacties

  1. Danielle zegt:

    Wat leuk om zo terug te blikken! Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  2. Wat een fijne plek dit! Ik ontdek je blog nu pas 🙂

    1. Welkom!! Ben blij dat je het een leuke plek vind.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *