Bewust leven Blog Op stap Reizen

Thuisreizen – Tips voor duurzame thuisreizen door Vlaanderen en Wallonië

Mijn eerste e-book Thuisreizen – Tips voor een thuisreis door Vlaanderen en Wallonië is eindelijk uit. De afgelopen weken kon je hem al pre-orderen, vanaf vandaag kan je hem lezen. 

In dit e-book neem ik je mee op vakantie in eigen land en gids je langs verschillende bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ik geef je tips om lokale, duurzame winkels te ontdekken en laat je kennismaken met de gezelligste koffiebars van het land. We trekken langs grote en minder grote steden, door Vlaanderen en Wallonië, op zoek naar pareltjes in ons land. Ga je mee? 

Het e-book geeft 60 pagina’s en neemt je mee op sleeptouw langs 7 verschillende steden in Vlaanderen en Wallonië. Ik hoop dat ik je met dit e-book inspireer om zelf op ontdekking te gaan in ons klein landje. België heeft zoveel te bieden, veel meer dan je denkt. Dus stippel je volgende vakantie uit dichtbij huis en ga gezellig op thuisreis.

Mocht je het e-book willen bestellen dan kan dat hier!

2 Reacties

  1. • Lijk me een fijne e-book te zijn.

    1. Dank je! Je kan hem bestellen via mijn webshop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *