Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #46

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Ik begon de werkweek met de opmaak van mijn e-book ‘Thuisreizen’ die volgende week uitkomt. Zin om hem nu al te bestellen? Klik dan op deze link.

Na een productieve werkdag ruimde ik de frigo op en volgde ik de onlinecursus ‘Duurzame voeding’ van de Sustainable Family.

Dinsdag

Dinsdagochtend werkte ik een aantal uur aan mijn onderneming. ’s Middags hielp ik Regionaal Landschap Westhoek als vrijwilliger met het klaarmaken van een zending.

Woensdag

Woensdag bezocht ik mijn metekind en plukte ik dit bosje bloemen bij mijn moeder in de tuin.

Net voor het slapengaan legde ik wat ijs op mijn voet. Na een week staat hij nog steeds te dik. Geen idee over wat ik het heb? Lees dan mijn fotodagboek van vorige week. 

Donderdag

Donderdag volgde ik de webinar ‘Groei sterk op Instagram’ van A digital story. Daarna zou ik naar een natuurdomein in de buurt fietsen, maar halverwege begon de batterij van mijn elektrische fiets te knipperen. 

Toen ik thuiskwam, maakte ik van enkele restjes, deze heerlijke maaltijd.

Vrijdag

Vrijdag maakte ik foto’s van verschillende boeken die ik binnenkort zal recenseren. 


Daarna keek ik een aflevering van de reeks ‘Broodje Content’ van Ampersandt. 

Rond 14 u trok ik naar het zwembad om enkele lengtes te zwemmen. Het was niet te druk in het zwembad, dus kon ik mijn gedachten de vrije loop laten. 

Na het zwemmen maakte ik een boswandeling en fietste ik naar mijn ouders. 

Zaterdag 

Zaterdag heb ik samen met mijn zus zwerfvuil geraapt aan de rand van de stad Ieper.  We vonden vooral sigarettenpeuken, blikjes en mondmaskers . 

Na een uurtje wandelen was dit het resultaat. 

Zondag

Zondag keek ik enkele fragmenten van ‘Assisen Online – De Wraakmoord’. Dit is  een online, interactief theaterstuk waarbij de kijkers in de jury van een assisenproces zetelen. Na het horen van de verschillende getuigenissen mag het publiek beslissen als de dader schuldig of onschuldig is.

Daarna speelde ik met mijn zus op de Playstation het spel ‘It takes two’ en om de avond af te sluiten keken we de film ‘Finding Nemo’ op Disney+. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *