Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #45

Elke week deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend begon ik de werkdag met een aantal focusuren waarin ik echt kon knallen. Na een focussessie koos ik lichtere taken, zoals het (her)bekijken van een webinar. Deze webinar ging over ‘Thuiswerken (met kinderen)’. 

Na de werkdag genoot ik van een prachtige zonsondergang. 

Dinsdag

Vorige week stelden we onze onderneming voor aan experten, klasgenoten en onze begeleiders in het Labotraject ‘Starterslabo’. Deze week mochten we hierop uitgebreide feedback ontvangen. 

’s Middags had ik een tweede workshop. Deze workshop vond in het OCtraject plaats en ging online door.

Na de cursus vroeg een medecursist of ik zin had om te gaan wandelen. Ik twijfelde geen seconde en sprong meteen in mijn auto. 

Woensdag

Na dinsdag was ik helemaal gesloopt dus koos ik ervoor om woensdag een stapje terug te zetten. Ik sliep een uurtje langer en werkte de hele ochtend zodat ik ’s middags tijd had voor mezelf

Donderdag

Donderdagochtend werd ik wakker met het nieuws dat ik meter was geworden. Zo fijn! 

Daarna ging ik zwemmen. Ik probeer minstens één keer per week in het zwembad een aantal lengtes te zwemmen. 

Aangezien woensdag aangekondigd werd dat de niet-essentiële winkels opnieuw gingen sluiten, had ik zin om met mijn zus op kringlooptour te gaan. Voor we vertrokken moest ik nog even de auto voltanken. Daar liep het mis. Ik sloeg mijn voet om en kon meteen terug naar huis keren. 

Vrijdag

Vrijdag had ik nog veel last van mijn omgeslagen voet, maar besloot ik toch een aantal uren vanop mijn bureaustoel te werken. 

Zaterdag 

Zaterdagochtend had ik een webinar op de planning staan. 

Na het bekijken van de webinar werkte ik verder aan mijn puzzel en speelde ik Rummikub met mijn zusje. 

Zondag

Op zondag ging ik op bezoek bij mijn metekindje, keek even hoe het met mijn plantjes ging en filmde ik bij mijn ouders een tutorial voor een product die ik binnenkort wil lanceren. 

1 Reactie

  1. […] Net voor het slapengaan legde ik wat ijs op mijn voet. Na een week staat hij nog steeds te dik. Geen idee over wat ik het heb? Lees dan mijn fotodagboek van vorige week.  […]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *