Blog Op stap Reizen

Op stap …. in Provinciedomein De Gavers

Eén van mijn ‘goede voornemens’ voor 2021 is om meer te gaan wandelen, langer te gaan wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Om mezelf te motiveren wil ik elke week een blogbericht ‘Op stap in …’ publiceren, waarin ik vertel over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over mijn wandeling in Provinciaal domein de Gavers. 

Praktische informatie

Parking: Eikenstraat 131, Harelbeke
Duur van de wandeling: 1 uur en 26 minuten
Wandelafstand: 5,79 km
Gezelschap: Geen 
Gevolgde route: Zelf samengestelde route

Mijn mening over deze uitstap …

Op een zonovergoten dinsdagnamiddag reed ik na mijn afspraak in Kortrijk richting Provinciedomein De Gavers. Ik parkeerde mijn auto op de parking en begon aan mijn wandeling. Tussen de bomen, langs de grachten richting de speelzone. Bij de speelzone vond ik een gezellige bank aan het water om mijn picknick op te eten. Daarna wandelde ik langs het water verder richting mijn eerste geocache. Niet veel later vond ik hem. Ik ging op zoek naar een tweede en een derde. Na het vinden van mijn derde geocache vervolgde ik mijn wandeling richting de parking met een opgewekt en voldaan gevoel. 

2 Reacties

  1. Is mooi daar he.

    1. Inderdaad! Ga ik zeker nog eens wandelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *