Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #42

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend had ik verschillende taken op de planning staan. Voor één ervan moest ik naar de bibliotheek. Daar kwam ik dit boek ‘Duurzaam reizen’ van Zoë van Liere tegen. Binnenkort neem ik hem eens mee naar huis. 

Na mijn bezoek aan de bibliotheek reed ik naar Delhaize om er een pot vegan mayonaise te kopen en een kropsla. Ik plantte de krop sla thuis in een bloempot zodat ik hem langer kon bewaren. Na één week is de sla verminderd, maar ziet hij er nog steeds even groen uit. 

Daarna volgde ik een nieuwe les in de cursus ‘Duurzame voeding’ van Sustainable Family.

Dinsdag

Op dinsdag reed ik naar Kortrijk voor een nieuwe lesdag in het Labotraject van Starterslabo. We namen er het financieel plan onder de loep. Na mijn lesdag reed ik naar Provinciedomein De Gavers en maakte ik er een fijne wandeling in het zonnetje. 

Woensdag

Woensdag ging ik terug volop aan de slag voor mijn onderneming. Tijdens het werk at ik deze pure chocolade met praliné paaseitjes van Lidl, die volledig vegan zijn. Jammie! 

Na het eten toverde ik een gerecht van Hello Fresh op tafel. Ziet het er niet heerlijk uit? 

Donderdag

Donderdag ontbeet ik met een tas verse havermoutpap terwijl ik een artikel uit Flow magazine las. 

Aangezien de lente in zicht is, veranderde ik ook de decoratie in huis. 

’s Avonds had ik met Natuurdromers een online borduuravond. Het was net zoals altijd erg gezellig 

Vrijdag

Vrijdag was ik erg productief en gefocust dankzij deze ‘Study with me video’ en de ‘Focusessie’ van Structuurjunkie. 

Zaterdag 

Zaterdag maakte ik met mijn zus een wandeling door het centrum van Ieper. Tijdens onze wandeling hebben we gegeocached, met onze voeten in het water gespetterd en vol bewondering naar dit raam gekeken.

Zondag

Zondag reed ik met mijn fiets naar mijn ouders om mijn kastje een laagje vernis te geven.

Rond de middag ging ik terug naar huis, decoreerde ik onze ramen, speelde ik de Sims en las ik op bed verder in het boek ‘Maan’ van Lucinda Riley. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *