"> Mijn fotodagboek #41 - FYGGE
Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #41

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend volgde ik de webinar ‘Masterclass Podcast’ van Mirjam Hegger. 

Daarna reed ik naar het zwembad om er aantal lengtes te zwemmen. Na het zwemmen bracht ik mijn fiets binnen bij de fietsenmaker. Een week geleden had ik een spaak gebroken en die moest dringend hersteld worden. 

Dinsdag

Op dinsdag stond er opnieuw een workshop in kader van het Labotraject op de planning. In deze workshop werd het BMC (Business Model Canvas) uitgelegd en werden er tips gegeven om je werkdag beter te plannen. 

’s Middags ging het om het financieel plaatje en de money mindset. Hoe vraag je aan je klanten wat je waard bent?

Woensdag

Woensdag vertrok ik op workation/ staycation naar de Sint-Genius-Rode. Sint-Genius-Rode ligt net onder Brussel, tegen de Waalse grens.

Onderweg naar mijn Airbnb sprong ik binnen bij de Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen. Daar kocht ik enkele lp’s waaronder ‘In smurfenland’ van Vader Abraham. 

Rond 17u arriveerde ik in mijn Airbnb en nam ik de eerste aflevering van mijn podcast Fyggeleest op. 

Donderdag

Donderdag bezocht ik allerlei steden en dorpjes in  Vlaams- en Waals-Brabant. 

Vrijdag

Vrijdag had ik een wandeldate met Paulien van PaulenkaDraws. Het was maanden geleden dat ik haar zag. Toch voelde het niet zo! We hadden nog uren kunnen wandelen en bijpraten, maar ik wou nog enkele bezienswaardigheden bezoeken waaronder het Hergé Museum in Ottignies-Louvain-la-Neuve. 

Zaterdag 

Voor ik zaterdag naar huis ging maakte ik een wandeling in het Zoniënwoud en bezocht ik deze straat. Kom hij je bekend voor? 

Zondag

Zondag sliep ik eerst uit en begon dan met het oplappen van deze bureau/kast, die ik een aantal maanden geleden gratis mocht ophalen. 

Vorige week had ik enkele zaadjes gezaaid, deze kiempjes kwamen de kop opsteken. 

Dit is op dit moment mijn balkonmoestuin. Iemand tips om deze op te fleuren? De zon zorgt ervoor dat de moestuinkriebels terug de kop opsteken. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *