Blog Op stap Reizen

Op stap …. in Roesbrugge

Eén van mijn ‘goede voornemens’ voor 2021 is om meer te gaan wandelen, langer te gaan wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Om mezelf te motiveren wil ik elke week een blogbericht ‘Op stap in …’ publiceren, waarin ik vertel over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over mijn mislukte wandeling in Roesbrugge. 

Praktische informatie

Parking: Roesbruggeplein
Duur van de wandeling: 58 minuten
Wandelafstand: 3,99 km
Aantal stappen: onbekend
Gezelschap: afleveringen van de podcasts ‘Flow met Marlou Volkerink’
Gevolgde route: Een combinatie van verschillende wegen die steeds doodliepen

Mijn mening over deze uitstap …

Tijdens deze wandeling struikelde ik fysiek en mentaal op enkele obstakels. Ik was nog maar net begonnen aan de wandeling, toen ik zag dat het wandelpad volledig onder water stond. Dus ik keerde om en begon een nieuw pad te volgen. Echter stootte ik opnieuw op een ondergelopen pad. Deze keer was ik koppig en probeerde ik erdoor te wandelen, maar mijn wandelschoenen waren meteen doorweekt. Omdraaien dan maar en terug op zoek naar een nieuwe route. Die vond ik, maar ook dit pad bleek ondergelopen te zijn. Ik kon het even niet meer aan. Ik ging op de bevroren grond zitten en voelde me machteloos. Na tien minuten raapte ik alle moed bijeen om terug naar mijn auto te wandelen met doorweekte sokken en schoenen. Op naar een betere wandeling. 

2 Reacties

  1. Lindsey zegt:

    Jammer, het is nochtans een hele mooie wandeling. Een aanrader om nog eens te proberen in drogere tijden 😉

    1. Binnenkort geef ik hem een tweede kans.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *