Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #40

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend begon ik mijn werkdag met het schrijven van content voor mijn blog. Daarna volgde ik een webinar van Cynthia achter het bedrijf ‘Structuurjunkie’ over thuiswerken. 

Rond 13u30 trok ik richting het zwembad om er een aantal lengtes te zwemmen. Na het zwemmen deed ik mijn wekelijke boodschappen. 

Dinsdag

Dinsdag stond mijn tweede workshop in kader van het ‘Labotraject’ bij Starterslabo op de planning. In deze workshop gingen we dieper in op de marketing in je zaak. 

Na de workshop ging ik terug aan het werk. Ik nam foto’s voor sociale media, ging ik op onderzoek uit en werkte allerlei losse taakjes af. Rond 17u deed ik mijn laptop dicht en nam mijn Ipad erbij. Sinds kort probeer ik via de applicatie ‘Duolingo’ Deens te leren. 

Woensdag

Woensdag nam ik de trein in kader van een projectje, waar ik binnenkort meer over kan vertellen. 

Op de trein vulde ik voor het eerst een ‘Hidato’ in. Heb ik hem goed? 

Donderdag

Donderdag stond een workshop ‘Boekhouding’ op de planning. Wat een stevige kost! 

Na de workshop reed ik naar Provinciedomein de Palingbeek om mijn hoofd leeg te maken. 

’s Avonds volgde ik de webinar ‘Een online training maken’ van Pluk.

Vrijdag

Vrijdagochtend kreeg ik bezoek van een ex-collega die een fijn cadeautje voor me meehad. Het was zo fijn om haar terug te zien. Na een korte babbel schreef ik content voor mijn blog en toekomstige projecten.  

Rond 16u merkte ik dat mijn aandacht verslapte en ging ik te voet naar de bibliotheek. 

Na mijn bezoek aan de bibliotheek ging ik terug achter mijn laptop zitten om de cursus ‘Duurzame voeding’ van Sustainable Family te volgen. 

Zaterdag 

Zaterdag wandelde ik de Westhoektrail van Komen naar Ieper (meer informatie lees je hier). Toen ik thuiskwam was ik doodop, dus spendeerde ik de rest van de dag achter mijn laptop of in de zetel. 

Zondag

Zaterdagavond had ik mijn gsm afgesloten, zodat ik zondag tijd kon spenderen aan het lezen van blogartikelen, het luisteren van langspeelplaten en het opruimen van mijn werkplek.

2 Reacties

  1. Danielle zegt:

    Hee, wat leuk! Ik doe ook mee aan de trainingen van Pluk.

    1. Wat tof!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *