Blog Op stap Reizen

Op stap …. in de Palingbeek

Eén van mijn ‘goede voornemens’ voor 2021 is om meer te gaan wandelen, langer te gaan wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Om mezelf te motiveren wil ik elke week een blogbericht ‘Op stap in …’ publiceren, waarin ik vertel over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over de Palingbeekwandelroute.

Praktische informatie

Parking: Vaartstraat 7, Zillebeke 
Duur van de wandeling: 3 uur en 57 minuten
Wandelafstand: 14 km
Aantal stappen: onbekend
Gezelschap: afleveringen van de podcasts ‘Op wandel’, ‘Werk & Leven’ en ‘Wat ik wou dat ik wist’
Gevolgde route: De Palingbeekwandelroute van Westtoer

Mijn mening over deze uitstap …

Eén dag na mijn laatste werkdag in bezoekerscentrum De Palingbeek volgde ik Palingbeekwandelroute van Westtoer om in stijl afscheid te nemen van de plek waar ik 2,5 jaar met hart en ziel heb gewerkt. Tijdens de wandeling zag ik verschillende reëen, een eekhoorn en een haas. Ik kwam terug bij mijn gevoel en genoot van de rust om me heen. Tijdens de wandeling ploeterde ik door de modder, maar dat kon me niet deren. Ik was op de plek waar ik heb leren genieten van wandelen en de rust om me heen. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *