Blog Op stap Reizen

Op stap rond …. Bezoekerscentrum Duinpanne

Eén van mijn ‘goede voornemens’ voor 2021 is om meer te gaan wandelen, langer te gaan wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Om mezelf te motiveren wil ik elke week een blogbericht ‘Op stap in …’ publiceren, waarin ik vertel over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over mijn wandeling in rond Bezoekerscentrum Duinpanne.

Praktische informatie

Parking: Olmendreef 2, De Panne
Duur van de wandeling: 1 uur en 9 minuten
Wandelafstand: 3,54 km
Aantal stappen: 5377 stappen
Gezelschap: Aflevering 1 en 3 van de podcast ‘Op wandel’
Gevolgde route: zelf samengestelde route

Mijn mening over deze uitstap …

Op een frisse zaterdagochtend reed ik richting de kust om de natuur rond Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne te verkennen. Ik volgde er een tijd lang het GR wandelpad tussen de duinen en bossen tot ik zin had om op eigen houtje verder te wandelen. Na een tiental minuten werd ik opgeschrikt door één van de vele diersoorten die er grazen. Zo bijzonder! Mijn wandeling eindigde ik met dwarrelende sneeuwvlokken.

Tips voor leuke wandelingen zijn altijd welkom! Post ze gerust hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *