"> Mijn fotodagboek #37 - FYGGE
Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #37

Elke woensdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend spendeerde ik mijn dagje verlof aan het schrijven van verschillende blogberichten. 

’s Middags kwam er net zoals elke week een nieuwe les van de cursus ‘Duurzame voeding’ online. Meteen ging ik ermee aan de slag. 

Dinsdag

Dinsdag werkte ik eerst een aantal uur van thuis uit, daarna ging ik zwemmen. 

Toen ik thuis kwam had ik net zoals elke week terug last van chloor in mijn haar. Iemand tips? 

Woensdag

Woensdag werkte ik een volledige dag in Bezoekerscentrum de Palingbeek. We zijn er met grote werken bezig.

Tijdens het middageten was ik alleen, dus las ik verder in het boek ‘De ijzeren prins’ van Cassandra Clare. De ‘De ijzeren prins’ is een boek uit de serie ‘De Helse creaties’ die voorafgaat aan ‘De kronieken van de onderwereld’.

Donderdag

Donderdag werkte ik enkele uren in Bezoekerscentrum De Palingbeek, daarna ging ik naar huis waar ik nog veel te lang door werkte. Toen ik eindelijk vanachter mijn computer kwam las ik het boek ‘Maak je eigen jungle’ van Katja Staring uit. 

Vrijdag

Vrijdag had ik opnieuw een vrije dag. Ik maakte van deze dag gebruik om brood te bakken, een recept uit de cursus ‘Duurzame voeding’ te maken en mijn boekenkast op kleur te ordenen. 


Ook merkte ik vrijdag voor het eerst dat mijn basilicum plant naar de zon toe groeit. Dat had ik nog nooit gezien in tegenstelling tot bij mijn Monstera, die ik om de zoveel weken eens draai.

Zaterdag 

Zaterdagochtend nam ik al redelijk vroeg de trein naar Antwerpen. In Antwerpen volgde ik voor het eerst de  Mini Eco Tours van Mixua Eco. Een echte aanrader! Op de treinrit las ik het boek ‘Buiten gebeurt het’ van Arjan Potsma.

Zondag

Zondag mocht ik mijn eerste ‘Hello Fresh box’ ontvangen. Waardoor ik ’s avonds kon smullen van de Courgettepasta met romige kruidenkaas. Wat de andere gerechten uit de box waren zie je volgende week.  

Tot volgende week! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *