Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #35

Vanaf vandaag deel ik elke woensdag de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend vond de nieuwjaarsreceptie van de Provincie West-Vlaanderen plaats. Omwille van corona ging de nieuwjaarsreceptie online door. 


’s Middags volgde ik de eerste module van de cursus ‘Duurzame voeding’ die gegeven wordt door Sustainable Family. In de eerste module leerden we onder andere het recept voor spaghetti bolognaise. Dus toen de les afgelopen was maakte ik een voorraadje saus om in te vriezen.

Dinsdag

Dinsdag werkte ik eerst een aantal uur van thuis uit, daarna ging ik even naar het werk om nog wat dingetjes te regelen. Toen ik thuis kwam begon ik met maken van vers brood. 

Terwijl het brood in de oven zat keek ik een film op Netflix met mijn warme wintersokken aan. 

Woensdag

Woensdag werkte ik een volledige dag in Bezoekerscentrum de Palingbeek. Het was erg fijn, zeker omdat ik er over de middag een wandeling heb gemaakt met een vriendin/ex-collega. 

Toen ik thuis kwam keek ik een video van ‘Hailey in Bookland’, een engelstalige booktuber die ik onlangs ontdekt heb.

’s Avonds las ik verder in het boek ‘Spaar de spotvogel’ van Harper Lee, een boek die ik lees voor de online boekenclub van ‘Natuurdromers’.

Donderdag

Voor ik donderdag naar het werk vertrok gaf ik de keuken een deftige schoonmaakbeurt. Ik begon met de afwas en ging daarna verder met het fornuis.

Daarna ging ik naar het Bezoekerscentrum de Palingbeek om enkele uren te werken.  Ik maakte er deze foto van schopjes die ik net gelabeld had. 

Na mijn korte werkdag ging ik zwemmen. In het zwembad was het super druk. Hopelijk is het er deze week rustiger.

Toen ik thuiskwam sprong ik in de douche en volgde ik een online workshop over het spotten van vogels op Natuurdromers. 

Vrijdag

Vrijdag was ik vroeg uit de veren. Ik had een sollicitatiegesprek in het Zwin Natuurpark om 10u15 en daarvoor wou ik er graag nog even wandelen.

Zaterdag 

Zaterdag ging ik naar de markt, leende ik boeken uit bij de bibliotheek, bezocht ik mijn moeder, keek ik samen met mijn zus ‘A Cinderella Story’ en begon ik in het boek ‘De IJzeren Engel’ van Cassandra Clare.

Zondag

Zondag startte ik energiek mijn dag met een heuse wandeling van 7 km in en rond de Galgebossen. Hieronder zie je alvast enkele foto’s, meer foto’s en een volledig verslag van de wandeling kan je vrijdag terug vinden op mijn blog in de rubriek ‘Op stap’. 

Tot volgende week! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *