Blog Op stap Reizen

Op stap in … het Polygoonbos

Eén van mijn ‘goede voornemens’ voor 2021 is om meer te gaan wandelen, langer te gaan wandelen en mijn streek echt te gaan verkennen. Om mezelf te motiveren wil ik elke week een blogbericht ‘Op stap in …’ publiceren, waarin ik vertel over mijn tocht van de afgelopen week. Deze week schrijf ik over mijn wandeling in en rond het Polygoonbos in Zonnebeke. 

Praktische informatie

Parking: Lange Dreve 5, 8980 Zonnebeke
Duur van de wandeling: 1 uur en 23 minuten
Wandelafstand: 4,68 km
Aantal stappen: 6878 stappen 
Gezelschap: Aflevering 2 van ‘Op wandel’ (Op wandel met de Vlaamse Rens Kroes) en een deel van Aflevering 1 (Op wandel met een mediterend CEO)
Gevolgde route: zelf samengestelde route

Mijn mening over deze uitstap …

Terwijl er nog niemand anders wakker leek te zijn (behalve de dieren in het bos) begon ik aan mijn wandeling. Eerst volgde ik de bordjes van de ‘Nonnenbossen wandelroute’ van 8 km, maar na enkele kilometers vond ik geen bordjes meer terug. Geen enkel probleem! Een beetje verdwalen hoort er nu eenmaal bij. Dus ik liep op mijn eigen gevoel verder en stelde mijn eigen wandelroute zo samen. Tijdens het wandelen zag ik enkele kapotgetrapte paddenstoelen, vogels en prachtige landschappen bedekt door de mist die er ging

Heb jij nog een leuke wandeltip voor mij?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *