Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #34

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag reed ik met mijn moeder en zusje naar de Ikea in Gent. We hadden 4 bonnen uit adventskalenders die opgebruikt moesten worden. Terwijl zij deze opmaakten bleef ik in de auto wachten en las ik verder in het boek ‘Drie Wensen’ van Liane Moriarty. 

Toen de bonnen ingewisseld waren gingen mijn moeder en zus de stad Gent in, terwijl ik kerstinkopen deed bij Albert Heijn.

Daarna reed ik terug naar huis. Toen ik thuis kwam begaf mijn Iphone 6 Plus het plots, het scherm deed het niet meer en was volledig zwart. Repareren had geen zin meer (lees verouderd model), dus kocht ik meteen een nieuwe telefoon. Ik ging voor de FairPhone 3+, in deze IGTV video deel ik mijn unboxing van het toestel.

Dinsdag

Dinsdagochtend had ik met mijn moeder en zus afgesproken om het Yper Museum te bezoeken. Ik was er al geweest (in de snikhete zomer van 2020), maar zij nog niet.

Vervolgens reden mijn zus en ik door naar de bibliotheek, de kringloopwinkel en de Hubo (daar moest ik nog iets ophalen voor mijn werk). 

’s Middags maakten we samen een wandeling waarbij mijn zus afval raapte met mijn grijpstok en ik het aanwees. Het was heerlijk! Na het wandelen zwom ik nog enkele lengtes in het zwembad. 

Woensdag

Woensdagochtend had ik opnieuw een tijdsslot geboekt bij een museum, dit maal koos ik het Flanders Field Museum uit. Vorige week was ik er al met mijn moeder naartoe geweest , maar nu wou ik er mijn tijd voor nemen.

Toen ik thuiskwam werd aangebeld. Het was de postbode, hij had mijn nieuwe telefoon bij! Ik was terug bereikbaar en kon eindelijk foto’s maken voor mijn blog. 

Na de unboxing van mijn telefoon en een heerlijk middagmaal, besloot ik dat ik wat productiever mocht worden. Dus ging ik aan de slag met het bewerken van foto’s die ik tijdens mijn staycation, enkele weken terug had gemaakt. 

Vervolgens speelde ik ‘Just Dance 2021’ op onze Playstation. 

Na het dansen, waar er gelukkig geen opnames van zijn, had ik afgesproken om (samen met mijn zus) te gaan wandelen met een vriendin die ik al zo lang niet meer live gezien had. 

Donderdag

Oudejaarsdag hield voor mij voornamelijk heel veel lezen in. Eerst het e-book ‘Slow living‘ van ‘Jennie from the blog’ en daarna de geïllustreerde versie van ‘Harry Potter en de steen der wijzen’. Dit om mijn ‘Goodreads reading challenge’ van het jaar 2020 te halen. 

Vrijdag

Op nieuwjaarsdag werd ik wakker in mijn ouderlijk huis. Oudejaar had ik daar gevierd en omwille van de avondklok bleef ik er slapen. 

Bij mijn ouders heb ik alle benodigdheden om mijn auto te wassen, waardoor ik 2021 in kon rijden met een vers gewassen auto.

Na de middag gingen we terug naar huis en nam ik deze foto voor een Instagram Stories waarin iemand me vroeg wat mijn favoriete tweedehandsaankoop was. 

Daarna keek ik een YouTube video van ‘Adorable books’ waarin Jara haar leesdoelen voor het jaar 2021 deelt. 

’s Avonds ging ik aan de slag met mijn eigen leesdoelen en las ik het boek ‘Spaar de spotvogel’ van Harper Lee voor de online boekenclub van ‘Natuurdromers‘. 

Zaterdag 

Zaterdag ging ik vooral aan de slag met het opruimen van mijn kamer en de rest van het huis. Tijdens het opruimen kwam ik deze zegels van Albert Heijn tegen die ik meteen online heb gegooid (en waarmee ik zondag iemand blij kon maken). 

Zondag

Voor 2021 heb ik enkele ‘goede voornemens’. Eén daarvan is om meer te gaan wandelen. Dus maakte ik op zondag een wandeling in en rond het Polygoonbos. Binnenkort kun je daarvan foto’s op mijn blog verwachten.

Tijdens het wandelen luisterde ik de podcast ‘Op wandel‘ van Dorien Draps. 

Na mijn wandeling ging ik naar huis, keek ik de show ’30 jaar Samson & Gert’, bakte ik brood, nam ik foto’s voor mijn toekomstige bookstagram en las ik verder in enkele boeken. 

Tot volgende week! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *