Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #33

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag werkte ik samen met enkele andere collega’s in Bezoekerscentrum De Palingbeek. We hielden er de grote kuis. Althans we begonnen eraan. 

Na deze werkdag was ik een beetje brak, het liefst was ik meteen naar huis gegaan. Maar ik had een tijdslot geboekt in het zwembad.

Na het zwemmen was ik helemaal pompaf. Ik spendeerde de rest van de avond in de zetel en kwam er niet meer uit.

Dinsdag

Dindag begon ik de dag met het filmen van het laatste fragment voor een video in de serie ‘12 dagen met content‘. In de video liet ik zien hoe je papier kan hergebruiken.

Daarna vertrok ik naar Zillebeke voor mijn laatste werkdag van dit jaar in Bezoekerscentrum de Palingbeek.

Na het werk bezocht ik samen met mijn moeder het oorlogsmuseum ‘Flanders Fields’. 

Daarna kookte ik iets lekker voor mezelf en ging ik mijn zus van haar werk ophalen. Terwijl ik in mijn auto wachtte las ik verder in het boek ‘Portret van een vrouw’. 

Woensdag

Woensdag had ik vrij. Ik begon de dag met de afwas. Als de afwas gedaan is, lijkt het appartement veel netter. 


Daarna las ik nog even enkele blogartikelen via de applicatie Bloglovin’ voor ik naar het station vertrok.

Daar nam ik de trein naar Gent, waar ik enkele duurzame winkels bezocht en de stad verkende. 

Na enkele uren winkelen sprong ik terug in de trein naar huis. Deze foto werd genomen, enkele minuten voor ik mijn gsm verloor op de trein getrokken. Ik had bij het afstappen van de trein namelijk mijn iPhone laten liggen in de wagon. Gelukkig kreeg ik hem enkele uren later terug dankzij een eerlijke vinder. 

Donderdag

Donderdag stond de hele dag in het teken van kerstavond en Kerstmis. Ik dweilde mijn appartementje van onder tot boven, maakte alvast een lekkernij voor de volgende dag klaar en deed mijn make-up voor ik naar mijn ouders vertrok. 

Het was er super gezellig, alhoewel het veel kleiner werd gevierd dan andere jaren. 

Vrijdag

Kerstdag vierde ik enkel met mijn zus op ons appartementje. Het appartement werd aangekleed voor de gelegenheid, we keken de kerstfilm ‘Elf’ en aten onze buikjes rond. 

Zaterdag 

Zaterdag keek ik enkele vlogmas vlogs (Lifestyle Spot, Boncolor, Jennie from the blog, …) , ging ik aan de slag met een Flow puzzel die ik voor kerst had gekregen en speelde ik de Sims 4 Sneeuwpret. 

Zondag

Zondag at ik een havermout ontbijtje terwijl ik begon met het boek ‘Drie Wensen’ van Liane Moriarty, de schrijfster achter de televisieserie ‘Big little lies’. 

’s Middags at ik vegetarische gehaktballetjes in tomatensaus die ik een tijdje geleden had gekocht bij Albert Heijn. MMmmmmm.

En net voor zonsondergang maakte ik de laatste IGTV video voor de serie ’12 dagen met content’.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *