Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #32

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag ging ik voor het eerst na mijn vakantie terug aan het werk. Er lag meteen een grote stapel werk op me te wachten. Na het werk ging ik even wandelen in domein de Palingbeek. 

Dinsdag

Dinsdag werkte ik van thuis uit. Na het werk nam ik een IGTV op voor mijn serie ’12 dagen met content’. In deze video filmde ik een boekenkasttour. 

Woensdag

Woensdag ging ik opnieuw werken in Bezoekerscentrum de Palingbeek. Na het werk fietste ik op mijn elektrische fiets terug naar huis. 

Toen ik thuis aankwam begon ik met het schrijven van verschillende  kerstkaartjes voor vrienden en familie.

Donderdag

Donderdagochtend ging ik voor het eerst in maanden terug zwemmen, daarna testte ik mijn nieuwe springtouw uit. 

Onderweg naar huis bracht ik de kaartjes die ik woensdag schreef naar de postbus. 

Daarna ging ik aan het werk en op het einde van mijn werkdag sprong ik in bad met een bruisbal en oude THUIS-afleveringen. 

Vrijdag

Vrijdag werkte ik opnieuw van thuis uit en dit leverde dit prachtige tafereel op mijn bed op. Mijn bureau was net enkele decimeter te kort.

Na het werk besloot ik om een wandeling langs de vestingen in Ieper te maken. Na de wandeling sprong ik nog even binnen in de bibliotheek en vond ik ‘Just Dance 2021’ voor de PS4. 

Zaterdag 

Zaterdagochtend ging ik samen met mijn zus even de grens over om lekkere ingrediënten in te slaan voor de feestmenu’s. 

’s Middags speelden we eerst even ‘Overcooked 2’ op de PS4 en daarna keken we de kerstfilm ‘A California Christmas’ op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=28MO3ngJNto

De avond sloten we samen in bed af met een boek. Ik las ‘De bibliothecaresse van Aushwitz’ uit en zij begon aan het boek ‘Harry Potter en de Steen der wijzen’. 

Zondag

Zondag bakte ik kerstkoekjes, ging ik aan de slag voor een video voor de serie ’12 dagen met content’, speelden we ‘Overcooked 2’ en ‘Just Dance 2021’ op de Playstation, deden we de afwas, tekende ik en keken we de kerstfilm ‘Miracle on 34th street’. 

Om 19u00 had ik een Zoom meeting met een lid van het Natuurdromersforum waarbij ik aan de slag ging met een breiwerkje en zij met een diamond painting. Zo fijn om samen creatief aan de slag te gaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *