Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #31

Normaal deel ik elke dinsdag de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijg je een kleine blik achter de schermen van mijn leven. De voorbije weken kwam dit niet online omwille van mijn verlof. Daarom deel ik vandaag de foto’s uit de week van 23 november. Hopelijk vind je dat niet erg. 

Maandag

Vorige week kwam een verkoudheid opsteken, waardoor ik maandag langzaamaan door mijn voorraad zakdoeken begon te geraken. 

Tussen het gesnotter door schreef ik enkele blogberichten, om vervolgens een ontspannend bad te nemen. 

In bad keek ik de weekvlog van ‘Jennie from the blog‘. Ik vind haar vlogs echt heerlijk! Daarom vind ik het zo leuk dat ze nu meedoet aan vlogmas.

Dinsdag

Ik had gehoopt dat dinsdag mijn verkoudheid verdwenen zou zijn, zodat ik woensdag gewoon naar het werk kon gaan. Maar helaas. Om het zekere voor het onzekere te nemen heb ik een  een COVID-19 test ondergaan. 

Na de test ging ik in bed liggen en las ik het boek ‘Let op mijn woorden’ van Griet Op De Beeck. 

Woensdag

Woensdag werkte ik omwille van mijn verkoudheid van thuis uit. Omdat mijn neus nog steeds helemaal verstopt zat nam ik medicatie. 

’s Avonds stak ik mijn ‘Aroma diffuser’ aan die ik enkele dagen geleden had gekocht bij Action. 

Donderdag

Ondanks mijn negatieve testresultaat werkte ik donderdag opnieuw van thuis uit. 

Vrijdag

Vrijdag trok mijn verkoudheid langzaamaan terug weg. Gelukkig! Dit betekende dat ik zaterdag opnieuw naar het werk kon gaan. 

Zaterdag 

Voor ik naar mijn werk vertrok kocht ik ter gelegenheid van ‘Black Friday’ enkele boeken bij Standaard Boekhandel. Ik kwam thuis met een boekenpakket rond ‘Auschwitz’, een Moleskine notitieboek van Harry Potter en het boek #kleingelukse van Lynn Van Royen. 

Zondag

Eerst even uitslapen, dan mijn valies maken voor een weekje Ardennen. Zo zag mijn zondag er ongeveer uit! Oja en ik nam ook nog even deze foto vanop mijn balkonnetje.

Tot volgende week. Volgende week kan je de foto’s zien die ik heb gemaakt in de week van 14 december. 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *