Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #30

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Deze week begon ik met een thuiswerkdagje. Ik bewerkte verschillende foto’s, schreef blogberichten en ging aan de slag met enkele sollicitaties. 

’s Avonds deed ik mijn wekelijkse boodschappen bij Colruyt.

Dinsdag

Op 17 november ging ik met mijn ‘Hello Belgium’ railpass naar Brugge. In Brugge moet je in de volledige binnenstad een mondmasker dragen, niet zo handig als het regent en je een bril draagt. 

Woensdag

Vandaag ging ik werken in het Bezoekerscentrum De Palingbeek. Omwille van het slechte weer kwamen er niet zo veel bezoekers langs. Jammer!

Donderdag

Donderdag had ik opnieuw een thuiswerkdagje/ vrije dag.  Deze spendeerde ik met mijn noise canceling headphones van Sony op en vlechtjes in mijn haar. 

Vrijdag

Op vrijdag ging ik opnieuw naar de Palingbeek, mijn collega werkte maar een halve dag waardoor ik mijn middagpauze kon doorbrengen met het boek ‘Matched’ van Ally Coligan. Binnenkort vind je hiervan een boekenrecensie op deze blog.

Rond 16u nam ik de tijd voor een korte wandeling in de Palingbeek. Tijdens mijn wandeling luisterde ik naar de podcasts ‘Leven zonder stress’ en ‘Flow met Malou’.

’s Avonds at ik zelfgemaakte Moelleux. Jammie!

Zaterdag 

Zaterdag kwam een verkoudheid zich opzetten, waardoor ik vooral gesnotterd heb dit weekend. Iemand tips om hier vlug van af te geraken? Mijn mandje vol stoffen zakdoeken begin leeg te geraken.

’s Avonds keek ik samen met mijn zus de kerstfilm ‘The Princess Switch: Switched Again’ op Netflix. 

Zondag

Ik kijk al enkele weken ‘The Home Edit’ op Netflix.  Toen ik zaterdagochtend een nieuwe aflevering keek werd ik door Clea en Joanne geïnspireerd om mijn eigen keukenkasten op te ruimen. Samen met mijn zus heb ik hier zondag werk van gemaakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *