Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #29

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag 9 november 2020 had ik een dagje verlof. Ik maakte van mijn herwonnen vrijheid gebruik om te schrijven voor mijn blog, te koken, boodschappen te doen en een wandeling te maken in de ‘Verdronken weide’ te Ieper. 

Dinsdag

Dinsdag ging ik werken in Bezoekerscentrum de Palingbeek. Aan het einde van mijn werkdag vroeg een collega of ik nog even foto’s wou maken van de ‘Vleermuizenboom’. Dit deed ik met plezier. Kan jij de vleermuizen spotten in de boom? 

Woensdag

11 november was voor vele mensen een feestdag. Ik moest deze feestdag echter een halve dag werken in het Bezoekerscentrum. Dit deed ik met veel plezier en in stijl met dit leuke mondmasker van de Provincie West-Vlaanderen. 

Donderdag

Donderdag zou ik normaal de Waalse stad Dinant bezoeken, daarvoor moest ik om 5u15 wakker worden. Ik werd om 7u30 wakker, oepss. Als je weet dat de treinrit naar Dinant voor mij in het beste geval 3u30 minuten in beslag neemt was dit te laat om te vertrekken. Hierdoor was ik even helemaal ondersteboven. Mijn gedachten konden zich niet focussen op mijn werk dus lanterfantte ik maar wat. 

Wel keek ik via de VRTNu app naar de uitzending van ‘Boekenmarathon’ waarin Jonas Jonasson, de schrijver van  ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’, zijn nieuwe boek kwam voorstellen. 

Vrijdag

Vrijdag zat ik in tegenstelling tot donderdag wel tijdig op de trein richting Dinant. Op de trein bewerkte ik enkele foto’s, luisterde ik naar de ‘Secret is out’, ruimde mijn laptop op, schreef ik enkele stukjes, …. . 

Om 10u26 kwam ik na lange treinrit eindelijk aan in Dinant, daar maakte ik een wandeling van 11 km. Hieronder vind je enkele foto’s. Om 16u03 nam ik de trein terug naar huis, om net voor ‘Thuis’ aan te komen.

Zie je het pad op de foto? Hierop moest ik een enorm steile  helling afdalen!
Zie je het pad op de foto? Hierop moest ik een enorm steile  helling afdalen! 

Zaterdag 

Zaterdagochtend  nam ik de telelens van mijn vader waarmee ik verschillende foto’s nam in de ‘Verdronken weide’ te Ieper.

’s Middags ging ik werken in ‘Bezoekerscentrum de Palingbeek’ en zoals je kan zien stond de parking vol. Betekent dit dat er meer nood is aan bos in België? 

Zondag

Mijn week sloot ik af met het bingewatchen van de Netflix serie ‘Dash & Lily’. Een echte aanrader! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *