Bewust leven Blog

CHALLENGE. Een maand lang, elke dag een tekening

In deze rubriek wil ik mezelf regelmatig uitdagen om iets nieuws te proberen. Dit kan door een weekend offline te gaan, één maand vegan te eten, een maand lang plasticvrij leven, de minimalism challenge te doen, elke dag 10 000 stappen zetten, … . In de maand oktober deed ik mee aan Beartober, een drawtober challenge van een artiest genaamd Codibear.

Waarom koos ik deze challenge?

Op Instagram werd ik door een vriendin geïnspireerd om mee te doen aan de drawtober challenge van Codibear. Ik hoopte dat ik door het volgen van deze challenge ruimte en tijd zou nemen voor  ontspanning, dat mijn tekentalent erop vooruit zou gaan en dat ik mezelf creatief zou ontwikkelen. 

De challenge

Mijn ervaringen

Deze uitdaging gaf me de vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen en technieken. Zo ging ik aan de slag met waterverf, simpele kleurpotloden, een grijs potlood, stiftjes, een Apple pencil, … . Na een drukke werkdag bleek creatief bezig zijn de ideale ontspanning. Al voelde het soms wel als een extra taakje op een erg lange to-do list. Waardoor ik af en toe een opdracht één dag opschoof. Maar al bij al vond ik deze challenge een erg groot succes. Benieuwd wat ik de afgelopen maand creëerde? Hieronder een overzicht.

Wat is jouw favoriet?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *