Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #25

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend kwam ik net op tijd aan in de Palingbeek om deze prachtige zonsopgang te bewonderen. 

Na het werk deed ik mijn wekelijkse boodschappen bij Colruyt. Deze week had ik vooral enkele bakbenodigdheden nodig zoals bloem en suiker. 

Daarna ging ik opnieuw sporten. De sportsessie verliep goed en krachtig. 

Dinsdag

Op dinsdag begon ik mijn dag met het nalezen van een blogbericht die afgelopen donderdag online zou komen. Hij kwam niet online omdat ik deze week geen tijd had om foto’s te maken van het boek. 

Eénmaal thuisgekomen na het werk werkte ik aan de tekenopdracht van die dag ‘Sweets’.

Woensdag

Woensdag begon ik de dag met een uurtje zwemmen in het zwembad. 

Daarna fietste ik richting het werk met dit prachtige uitzicht. 

Donderdag

’s Morgens keek ik de Q&A over plantaardige voeding van de Sustainable Family terug, die eerder deze week plaatsvond.

’s Avonds ging ik naar de garage. Toen ik donderdagochtend naar het werk wou vertrekken vertrok mijn auto namelijk niet. Het bleek een kapotte batterij te zijn. 

Vrijdag

Vrijdag had ik normaal gezien een volledige dag recup, maar dat draaide anders uit. Ik moest inspringen omdat een collega van mij ziek was. Gelukkig had ik voor het werk nog even de tijd om een Instagram TV van Anouck terug te kijken.

’s Middags kon ik wel mijn recup opnemen. Dus trok ik foto’s voor mijn blog, ging aan de slag met een nieuwe prompt en ging naar de boekenverkoop van mijn plaatselijke bibliotheek. 

Zaterdag 

Zaterdagochtend had ik opnieuw een afspraak bij de voedingsconsulente. Daar kreeg ik te horen dat mijn gewicht en vetpercentage gedaald zijn.  Jeey! 

Daarna ruimde ik mijn Dropbox mapje op van  op mijn computer. Eerder deze week kreeg ik namelijk verschillende meldingen dat de ruimte op mijn Dropbox account te klein aan het worden was. 

’s Middags ging ik werken in het Bezoekerscentrum van Provinciedomein de Palingbeek. 

Zondag

Zondag fotografeerde ik voor mijn blog, maakte ik verse groentesoep met courgette en pastinaak, bezocht ik mijn ouders en keek ik de film ‘Star Wars Episode I The Phantom Menace’. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *