Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #24

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag trok ik na het werk richting het ziekenhuis om net zoals elke week onder begeleiding te werken aan mijn conditie. 

Dinsdag

Dinsdagavond was een avond vol creativiteit. Eerst maakte ik voor de drawtober challenge deze tekening, daarna had ik een Zoom meeting waarbij ik samen met enkele leden van het ‘Natuurdromers’ forum ging borduren. 

Woensdag

Woensdag keek ik de Structuurjunkie plantraining Q&A terug voor ik naar het werk ging. Deze Q&A ging een week eerder live door, maar toen kon ik er niet bij zijn. 

Donderdag

Donderdag was ik volop bezig met de scholenwerking en de voorbereiding van ‘Nacht van de duisternis’ in de Palingbeek, waardoor ik geen enkele foto heb gemaakt. 

Vrijdag

Vrijdag stond volledig in het teken van ‘Nacht van de duisternis’. Ik trok deze foto van de voorbereidingen voor het Instagram account van de Palingbeek. 

’s Avonds fietste ik vermoeid naar huis en kon ik genieten van dit uitzicht onderweg richting de Ieperse vestingen. Waar ik nog even een half uurtje tamme kastanjes heb geraapt.  

Zaterdag 

Dit weekend was ik even disconnected waardoor ik tijd vrij had om even stil te staan. Ik ging naar de bibliotheek, bezocht een tentoonstelling waar ik al verschillende keren voorbij was gelopen, probeerde een receptje uit, ruimde wat op, maakte mijn eigen afwasmiddel, tekende, … 


Rond 15u15 vertrok ik richting de Palingbeek want daar vond ’s avonds ‘Nacht van de duisternis’ plaats.  Hieronder vind je enkele sfeerbeelden.

Zondag

Zondag sliep ik eerst even uit. Daarna maakte ik foto’s voor mijn blog, las ik in het boek ‘De ballade van slangen en zangvogels’ uit, bezocht ik mijn ouders, speelde gezelschapsspelen, pofte ik kastanjes, keek ik videocassettes en schilderde ik. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *