Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #23

Elke week deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag heb ik eerst enkele uren gewerkt voordat ik vertrok richting de bibliotheek om enkele boeken in te leveren. Bij de bibliotheek spotte ik een ‘Bekende Ieperling’, Kelly Deriemaeker. Bekend van haar blog ‘Tales from the crib‘ en haar podcast ‘Werk en Leven‘ die ze samen met Anouck Meijer maakt. 

Daarna deed ik mijn wekelijkse boodschappen bij Colruyt.

Ik was iets vlugger klaar dan verwacht met mijn boodschappen. Waardoor ik veel te vroeg in het ziekenhuis aankwam. Gelukkig had ik een boek mee om te lezen terwijl ik moest wachten op het begin van mijn sportsessie. 

Dinsdag

Dinsdagochtend fietste ik richting het werk op dit prachtige fietspad.

’s Avonds dronk ik een tas melk terwijl ik verder las in het boek ‘Onder moeders vleugels’. 

Woensdag

Woensdag had ik een vergadering in Brugge. Na mijn vergadering deed ik enkele boodschappen bij Albert Heijn en ging ik naar een boekenverkoop in de bibliotheek. Op woensdag 30 september verkochten ze enkele jeugdboeken uit hun collecte ten voordele van Vzw Hedera, een kleinschalig centrum voor psychische revalidatie in Ieper.

Donderdag

Donderdag mochten we in de Palingbeek de eerste school van dit najaar ontvangen. Iets later omwille van alle coronamaatregelen. Maar toch zo fijn!

’s Avonds reed ik gelukkig maar volledig uitgeput naar huis. Net voor ik thuis aankwam stopte ik op een plek waar er tamme kastanjes liggen. 

Eenmaal thuisgekomen maakte ik mijn eerste #drawtober tekening. Hieronder zie je het resultaat.  

Vrijdag

Vrijdagochtend reed ik richting het zwembad om enkele lengtes te zwemmen voor ik naar het werk vertrok. 

Op het einde van mijn werkdag reed ik met de fiets terug naar huis toen ik dit schattige egeltje spotte. 

Zaterdag 

Zaterdag moest ik de hele dag werken. ’s Morgens kwamen ze een tentoonstelling afbreken in de Palingbeek en ’s middags had ik permanentie. Tijdens mijn middagpauze las ik het boek ‘Onder moeders vleugels’ uit.

Eenmaal thuisgekomen maakte ik een nieuwe tekening en begon ik in het boek ‘De ballade van slangen en zangvogels’.

Zondag

Zondag maakte ik klaaskoeken, appelcake, een nieuwe tekening en speelde ik verder met mijn Sims. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *