Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #22

Elke week deel ik de foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag heb ik eerst enkele uren gewerkt, daarna  reed ik richting een boer waar ik gratis appeltjes mocht plukken. Ik had de fruitboer gevonden via de website https://goedgeplukt.be. Zij brengen fruitboeren in contact met mensen zoals ik die op zoek zijn naar lokaal en vers fruit.

Dinsdag

Dinsdagavond besloot ik mijn vader te verrassen op zijn verjaardag. Terwijl ik daar was gaf ik liefde aan de zwerfkat die bij mijn ouders inwoont. 

’s Avonds keek ik naar de nieuwste aflevering van ‘Durf te vragen’. ‘Durf te vragen’ is een programma waarin Siska Schoeters een groep mensen uitnodigt waar we stiekem heel veel vragen over hebben, maar die we niet zelf in hun gezicht durven te stellen. Deze aflevering ging over mensen met overgewicht. 

Woensdag

Ik begon de dag met het herbekijken van een aflevering uit de Facebookreeks van Anouck Meier, ‘Broodje Content’ . 

Daarna vertrok ik met de fiets richting de Palingbeek om te werken. Dit was hoe de wolken eruit zagen rond  18u00, net voor ik naar huis vertrok. 

Toen ik thuis kwam werkte ik mijn tweede creatie af. Dit is een grijs tweedehands t-shirt die ik opgeleukt heb met een borduurwerkje.

Donderdag

Voor ik donderdag naar het ziekenhuis reed om te sporten keek ik de tweede aflevering van ‘Broodje Content’. 

Vrijdag

Vrijdag keek ik de voorlopig laatste aflevering van ‘Broodje content’. Ik maakte notities op mijn Bambook, een milieuvriendelijk schrift.

Daarna vertrok ik richting de Palingbeek. Deze keer niet om te werken, maar om een cursus ‘Lepel snijden’ te volgen. Binnenkort wijd ik hier een volledige blogpost aan/

Zaterdag 

Zaterdag bezocht ik een huis in Ronse dat ik eventueel wil kopen. Daarna ging ik op bezoek bij mijn broer. Hij zit niet in mijn bubbel dus nam ik voldoende afstand en droeg ik een mondmasker op momenten dat dit niet kon. 

Zondag

Zondag was het opnieuw een zeer regenachtige dag. Ik speelde Sims 4, bakte ik een appelcake en speelde verschillende gezelschapsspelletjes met mijn zus. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *