Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #19

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag was het de laatste dag van de zomervakantie. Ik had echter geen vakantie. Ik heb tot rond 18u gewerkt en daarna plofte ik de zetel in.

Dinsdag

Dinsdagochtend ging ik voor het eerst in maanden terug naar het zwembad. Na het zwemmen was ik volledig uitgeput maar voelde ik me top. Het is heerlijk om voor 8u00 al een uur gezwommen te hebben. Het voelt dan echt alsof je de wereld aankan.

Na het zwemmen, vertrok ik richting het werk. Na enkele uren werken bezocht ik de bibliotheek en haalde ik een lading boeken af, een bibhaul vind je op mijn Instagram TV.

Woensdag

De volgende dag begon ik met het herbekijken van een Structuurjunkie Q&A.

Na een ongeveer een uurtje vertrok ik naar mijn werk. Het beeld die ik onderweg nam is onscherp maar brengt de sfeer over van deze ochtendfietstocht. 

Op het einde van mijn werkdag kreeg ik telefoon van een wandelaar dat er een koe ontsnapt was. Hoe los ik dat op? 

Donderdag

Donderdagochtend ging ik opnieuw zwemmen. Na een uurtje zwemmen en twee uurtjes werken ging ik aan de slag voor ‘Fygge’. 

Het maken van mijn eigen visitekaartjes stond op de planning. Hierboven zie je het eindresultaat. 

Vrijdag

In de afgelopen jaren ben ik getransformeerd naar een echte ochtendmens. ’s Morgens voor ik naar het werk vertrek probeer ik heel wat klusjes te voltooien zoals bloggen (Ik schrijf dit blogbericht rond 8u00 ’s morgens.), afwassen, opruimen, was opvouwen, …. .

Zaterdag 

Zaterdagochtend had ik terug een afspraak bij de voedingsconsulente. Meestal ga ik te voet. Het is namelijk niet zo ver! 

Onderweg dropte ik nog even een boek voor de Facebookgroep ‘De boekenjagers’.

’s Middags moest ik werken.  Op het werk probeerde een nieuw kapsel uit. Wat vind je ervan?

Zondag

Zondagavond keek ik met mijn zus in de zetel naar Twilight. Omdat ik die film toch al 103 x heb gezien, besloot ik om mijn creativiteit naar boven te halen. Ik tekende, schilderde en borduurde. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *