Blog Reizen

Slaaptips. In de hei – Mariahout (Nederland)

Begin mei boekte ik met de cadeaubon die ik van mijn broer voor mijn verjaardag had gekregen een SRPRS.me autoreis. Ik reed door West-Vlaanderen, naar Oost-Vlaanderen, via Antwerpen richting Nederland. Ik maakte een tussenstop in Turnhout en arriveerde ’s avonds in een landelijke B&B genaamd ‘In de Hei’.

‘In de Hei’ is een B&B en vergaderlocatie in Mariahout, op een half uurtje rijden van het centrum van Eindhoven. Je wordt er omringd door bossen en weilanden. De B&B heeft drie sfeervolle, volledig ingerichte kamers en één grote multifunctionele vergaderruimte. Op het erf vind je Alpaca’s en heel wat leuke boerde=rijdieren. Op een stukje weiland achter de B&B staan er vijf luxe glamping tenten. Deze tenten zijn volledig ingericht voor 5 volwassenen en 1 kind met keuken en badkamer.

Dankzij SRPS.me logeerde ik in een kamer genaamd ‘De Buizerd’. Deze kamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden die tegen elkaar geschoven zijn, een luxe badkamer met een inloopdouche, een gezellige zithoek, een grote televisie en schuine dakvensters die zorgen voor het ultieme landelijke gevoel.

Alhoewel ik maar één nachtje sliep in deze B&B kan ik hem zeker aanraden. De kamer was super gezellig en zeer comfortabel, de douche was heerlijk, de gastvrouw was zeer gastvrij en de boerderijdieren waren super schattig. ’s Morgens word je verwend met een ontbijtje met streekproducten. Je krijgt niet alleen wat muesli, een glaasje fruitsap en een hardgekookt eitje. Nee hoor, je krijgt een volledig ontbijt met alles erop en eraan. Je kan smullen van yoghurt, een zelfgemaakte smoothie, een stukje fruit, zelfgemaakte jam, Nederlandse kaas, vlees, …. . Volgens mij is ‘In de Hei’ de perfecte plaats om even volledig tot rust te komen. De ideale plek om in stilte te werken aan een boek of een ondernemingsplan.

Reserveer je plaatsje op de website van ‘In de hei’.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *