Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #16

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Ik begon deze week met een verlofdagje. Overdag had ik niet veel op de planning staan, maar ’s avonds doneerde ik bloed aan het Rode Kruis.

Dinsdag

Op dinsdag had ik opnieuw verlof ingepland, ik maakte van mijn vrije dag gebruik om deze prachtige puzzel te maken van 500 stukken. Meestal maak ik er van 1000 stukken, maar ik had wel een zin in een iets simpeler exemplaar. 

Woensdag

Op woensdag ging ik terug werken in de Palingbeek, zoals je kunt zien zat de zon in mijn ogen.

Elke woensdag in de zomervakantie organiseren we in de Palingbeek ‘PicknicK met een grote K’. Dit is een picknickbeleving met steeds een andere thema. Voor dit event kunnen de mensen een picknickmand bestellen, ’s avonds rij ik met de lege manden richting de leverancier. 

Nog even boodschappen doen … 

Donderdag

Donderdag werk ik opnieuw in de Palingbeek, omdat er geen picknickplaatsen in de schaduw vrij zijn eet ik binnen. Dit doe ik terwijl ik het boek ‘Het jaar van de hond’ van Eva Daeleman lees. 

’s Avonds neem ik deel met een collega aan ‘Avondje Palingbeek’. Deze foto maakte ik aan het kampvuur. 

Vrijdag

Vrijdag moet ik maar een halve dag werken, dus doe ik dat thuis.

Na enkele uren ben ik klaar en ga ik aan de slag met de visitekaartjes voor ‘Fygge’. Hier probeer ik een stempel uit.

’s Avonds zoek ik afkoeling in ons bed met een goed boek. Die hittegolf mag voor mij snel over zijn!

Zaterdag 

Zaterdagmiddag moet ik gaan werken in de Palingbeek. Omdat het nog steeds een hittegolf is in België zie ik niet zoveel volk, waardoor ik mijn werk perfect kan afsluiten voor ik een weekje op vakantie vertrek.

Na mijn werkdag speel ik nog even de Sims en maak ik enkele schetsen met potlood op wat kladpapier. 

Zondag

Zondag ga ik afkoeling zoeken bij mijn ouders in de tuin. Daar is het zeker 5 graden minder. Ik lees mijn boek in de hangmat, luier wat, en kijk binnen met alle gordijnen dicht een filmpje. 

Hoe overleven jullie de hitte? 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *