Blog Boeken Young Adult

Boekenrecensie. Girl Online On Tour – Zoë Sugg

Een tijdje geleden nam ik het boek ‘Girl Online’ van Zoë Sugg onder de loep. In de boekenrecensie op mijn blog kon je lezen dat ik binnenkort het vervolg in de bibliotheek zou uitlenen. Vandaag heb ik het vervolg uitgelezen en bespreek ik het met jullie.

De auteur

Zoë Sugg is de YouTubster achter het gelijknamige YouTube kanaal Zoe Sugg. Op YouTube heeft ze een enorm bereik. Zo’n groot bereik dat ze op 29 september 2015 samen met haar vriend Alfie Deyes een eigen wax beeld kreeg in het beroemde Madame Tussauds in Londen. Ze is niet alleen YouTubster maar ook schrijfster van verschillende boeken. Ze schreef Girl Online, Girl Online On Tour, Girl Online Going Solo en Cordialy invited (de gids voor het hosten van events boordevol ideeën, inspiratie, DIY’s en recepten).

“Sometimes the hero of the fairy tale isn’t a handsome prince. Sometimes it’s you.”

Het verhaal

In het boek ‘Girl Online On Tour’ wordt Penny door Noah meegevraagd op zijn allereerste tour. Noah werd namelijk uitgekozen om het voorprogramma van ‘The Sketch’ te spelen, een immens populaire rockband. Rondreizen door Europa met je vriendje en een populaire rockband lijkt misschien hemels maar dat is het niet. Noah heeft een propvol schema en zijn bandleden zijn niet bepaald hartelijk. Penny vraagt zich af of ze wel geschikt is voor het leven in een tourbus.

“We all have one life and we can choose how we want to live it. It’s important you realize that, no matter what anyone else says or how people may try to influence things, it’s ultimately down to you… only YOU can live for you. “

Mijn mening

In tegenstelling tot het vorige boek had ik bij dit boek niet het gevoel dat ik buiten de doelgroep viel. Het boek was echt zeer aangenaam om te lezen. Soms een klein beetje voorspellend, maar dat nam het leesplezier zeker niet weg. Ik kan niet wachten om het boek ‘Girl Online Going Solo’ te lezen. Schrijf ik daarvan ook een review?

Titel: Girl Online On Tour
Originele titel: Girl Online On Tour
Auteur: Zoe Sugg
Uitgever: van Goor
Verschenen: November 2015
Pagina’s: 312 pg.
Trefwoorden: Young Adult, Chicklit, Zoella, Zoe Sugg, Roman

Wie is jouw favoriete YouTuber?

Dit vind je misschien ook leuk...

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *