Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #13

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagavond las ik in de gedichtbundel ‘Melk en honing’ van Rupi Kaur. Als bladwijzer gebruik ik dit ecologisch kaartje dat ik kocht bij ‘Zonder meer‘, een zero waste winkel in Kortrijk.

Dinsdag

Ik ben echt dol op de gedichten uit de dichtbundel ‘Melk en Honing’.

Woensdag

Enkele weken geleden deed ik mee met de selectieproeven voor de functie ‘Administratief bediende’, om mijn tijdelijk contract om te kunnen zetten naar een vast contract. Woensdag kreeg ik te horen dat ik niet door mag naar de volgende ronde. 

Omdat ik me wat down voelde keek ik ’s avonds naar afleveringen van F.C De Kampioenen.

Donderdag

Elke donderdagavond in de zomervakantie organiseren we op het werk ‘Avondje Palingbeek’. Afgelopen week moest ik helpen met de organisatie van deze activiteit. Hieronder enkele sfeerfoto’s. 

Vrijdag

Vrijdag had ik erg veel nood aan het weekend en aan rust. Gelukkig kon ik al even mijn gedachten in duiken tijdens de fietstocht naar huis. 

Zaterdag 

Zaterdag kocht ik dit leuke plantje bij Aldi. 

En maakte ik deze tekening in Procreate. 

’s Avonds ging ik samen met mijn zus voor het eerst in maanden terug naar de film. We keken naar de remake van Pinokkio. 

Na de film moesten we nog even wachten. Gelukkig had ik mijn boek mee. Ik las ‘De kunst van het maken van herinneringen’ van Meik Wiking. Een echte aanrader!

Zondag

Zondag laste ik op aanraden van ‘Het Moika zelfzorg moment’ een smartphone vrije zondag in waardoor ik geen foto’s heb gemaakt voor dit blogbericht. 

Echter heb ik wel enorm genoten van deze zondag. Ik ontbeet op mijn gemak, maakte enkele foto’s voor mijn blog, kuiste mijn appartement en ging ik supporteren voor mijn zus. 

Hoe was jullie week?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *