Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #12

Elke week deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend werd ik wakker in mijn droomhuisje, een Wald-Cube. Net over de Vlaams-Waalse grens hebben ze er eentje laten bouwen als vakantieverblijf, boek je bezoek via deze link.

Daarna reden we naar Maastricht, waar mijn zusje en mama gingen winkelen. Na het vele winkelen maakten we nog even een tussenstop bij een Kringloopwinkel. Jammer genoeg scoorde ik er niets. 

Dinsdag

Dinsdag ging ik opnieuw aan het werk, maar ik maakte geen enkele foto. 
 

Woensdag

Woensdag reed ik in de regen naar het werk. Misschien zie ik er daarom zo verbaasd uit op de foto of zou het vermoeidheid zijn? 

Op het einde van de werkdag reed ik opnieuw in de regen naar huis. Het kan niet altijd mooi weer zijn hé. 

Donderdag

Bezoekerscentrum De Palingbeek is tijdens de zomervakantie elke dag open tot 18u00, daarom vertrek ik ’s morgens wat later naar het werk. Normaal begin ik om 7u, nu is dat meestal tussen 8u30 en 9u00. De tijd die ik ’s morgens over heb besteed ik aan mijn blog. 

Toen ik na het werk terug naar huis reed kon ik genieten van een prachtige lucht. 

Vrijdag

Op vrijdag had ik heel wat problemen met mijn diepvries waardoor ik even vergat om foto’s te maken.

Zaterdag 

Zaterdagochtend had ik mijn maandelijkse afspraak bij de voedingsconsulente. Tijdens mijn afspraak kreeg ik te horen dat mijn gewicht en mijn vetpercentage afgelopen maand stabiel is gebleven. Jammer, er zouden namelijk nog enkele kilo’s af mogen.

Daarna hadden we samen met het volledige gezin (en partners) een familiedag. Voor de familiedag deden we een zoektocht in Kortrijk. Ik leerde er heel wat leuke ecologische adresjes kennen. Deel ik ze eens in een blogpost? 

We sloten de familiedag af bij mijn ouders met een BBQ en een soort Escape Game op papier. 

Zondag

Zondag reed ik met mijn ouders richting Leuven. In Leuven gingen we op bezoek bij mijn peter en tante. Omdat hun kinderen grotendeels vegetarisch of veganistisch zijn kreeg ik een volledig vegetarisch menu. Heerlijk! Vegetariër zijn was even geen uitzondering. 

Toen ik uitgeput thuis kwam las ik in de dichtbundel ‘Melk en Honing‘ van Rupi Kaur. Een echte aanrader. Binnenkort schrijf ik er een review over. 

Hebben jullie reisplannen of kiezen jullie voor een vakantie in eigen land?

1 Reactie

  1. […] Lees het bericht hier. […]

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.