Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #11

Elke week deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandagochtend nam ik deze foto toen ik net aankwam in de Palingbeek. Onderweg naar het werk luister ik (bijna) altijd Q-music.

Maandag waren we 29 juni dus dat betekende dat mijn 10 000 stappen challenge bijna afgelopen was. Om deze challenge met glans af te sluiten maakte ik overdag even een wandeling in de Palingbeek en ’s avonds nog een korte stadswandeling.

Dinsdag

Dinsdag had ik niet zo veel tijd om te koken dus maakte ik macaroni met broccoli en kaassaus klaar. Het was heerlijk!

Woensdag

Deze maand ben ik begonnen aan 2 nieuwe uitdagingen. Kan jij er één van raden?

Nog even mijn bed opmaken voor ik vertrek. 

Donderdag

Donderdag stop ik iets vroeger met werken in de Palingbeek omdat ik me inschreef voor de activiteit ‘Bosbaden‘ in Bulskampveld. 

Het bosbad was echt heerlijk. Aan het einde mochten we een kaartje trekken met een boodschap erop. Ik trok dit kaartje die perfect paste bij hoe ik me voelde op dat moment.

Vrijdag

Vrijdagochtend reed ik naar Kortrijk om enkele dingetjes te halen bij Bioplanet die we nodig hadden voor een activiteit.

’s Avonds liep ik richting de bijenhal met een dikke glimlach omdat ik een lang weekend tegemoet ging. 

Zaterdag 

Deze foto nam ik zaterdagochtend in bed. Het regende buiten dus ik bleef nog even in bed liggen. Enkele minuutjes even niets hoeven doen. 

Daarna ging ik om groenten naar de markt.

Om vervolgens met mijn zus naar de kringloop te rijden en enkele boodschappen te halen bij Colruyt en Aldi.

Zondag

Zondag vertrokken we op uitstap met mijn ouders en mijn zus. Ik reed naar het natuurpark Eifel in Duitsland en ging er samen met hen wandelen.

Daarna reden we richting Wallonië want net over de Vlaams-Waalse grens hadden we een huisje gehuurd. ’s Avonds speelden we er gezelschapspelletjes en las ik er verder in het boek ‘Het uur nul’ van Dirk Bracke. 

Hoe verliep de eerste week van de ‘zomervakantie’ bij jullie? 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *