Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #10

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag begon ik de dag met het opmaken van mijn bed. 

Daarna nam ik mijn laptoptas en ging ik aan het werk. 

Na het werk ging ik even wandelen op de vestingen van Ieper om mijn gedachten leeg te maken. Momenteel is het namelijk erg druk op het werk. 

Langs de vestingen van Ieper nam ik kort even de tijd om te mediteren. Na mijn meditatie merkte ik dat het verschil tussen de kleur op mijn armen en benen wel erg groot is. Zoals je kunt zien is mijn huid in de zomer spierwit of verbrand.

Dinsdag

Op dinsdag ging ik naar het werk. Als mijn werkschema het toelaat begin ik om 7u ’s morgens met werken. ’s Morgens ben ik namelijk het meest productief. 

Eén van de taken op mijn takenlijst was het klaarmaken van de tentoonstelling voor bezoekers. Een bezoekje aan de tentoonstelling kan je via deze link boeken.

’s Avonds las ik verder in het boek ‘Lang leve de liefde’ van Jill Mansell. Lezen helpt me om te ontspannen na een zware werkdag.

Woensdag

Woensdag droeg ik voor het eerst dit kleedje van MS Mode. Ik ben er echt helemaal dol op. Het is zo fleurig en zomers. 

Voor mijn werkdag bracht ik even een bezoekje aan een super schattige koe van de Milieuboerderij.

Toen ik ’s avonds thuis kwam was het erg warm op mijn appartement dus stak ik mijn verkoelingssysteem in het stopcontact. 

Donderdag 

Als het mooi weer is picknick ik over de middag altijd buiten. 

Donderdagavond raakte ik even in paniek, op vrijdag deed ik namelijk mee aan een selectieproef voor een sollicitatie. Daarom maakte ik ’s avonds na het werk nog enkele testjes op de website van de VDAB. 

Vrijdag

Vrijdag had ik mijn selectieproef. Voor mijn selectieproef keek ik nog even mijn mailbox na op dringende mailtjes en dronk ik een heerlijke warme chocolademelk.

Zaterdag

Zaterdagmiddag moest ik werken. Rond 15u nam ik enkele reeds klaargemaakte worteltjes uit de frigo, lekker gezond. 

Zondag

Zondagochtend ging ik even op bezoek bij mijn ouders. ’s Middags maakte ik een lange wandeling doorheen Ieper centrum. 

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *