Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #9

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag werkte ik van thuis uit. Na mijn werkdag keek ik enkele video’s terug van de Unizo startersdag, een evenement voor startende ondernemers.

Na het kijken van enkele video’s ging ik wandelen op de vestingen in Ieper. Daar vond ik deze prachtige boom. Ik besloot ik er even uit te rusten. 

Dinsdag

Op dinsdag ontbeet ik met magere bio yoghurt en frambozen. De frambozen komen uit de tuin van mijn ouders en zijn echt heerlijk. 

’s Middags moest ik onverwacht even iets regelen in de Palingbeek. Dat duurde gelukkig niet lang waardoor ik er nog even kon genieten van de prachtige natuur tijdens een stevige wandeling.

Eenmaal thuis las ik in het boek ‘The One Thing’.  Dit boek won ik ooit tijdens een webinarreeks. 

Woensdag

Woensdag had ik een redelijk drukke werkdag en nam ik geen foto’s. 

Donderdag 

Donderdagochtend wandelde ik richting een veldje in de Palingbeek die gebruikt wordt voor het project ‘School@Platteland’. De kinderen komen al een tijdje niet meer werken op de akker, dus ik mocht naar hartenlust plukken.

’s Middags kwam dit lieveheersbeestje me begroeten.

Vrijdag

Vrijdag had ik een enorm drukke werkdag. Ik maakte enkel deze foto op het binnenplein bij het Bezoekerscentrum.

Zaterdag

Zaterdagmiddag ging ik met mijn moeder en mijn zus in Frankrijk boodschappen doen. 

Na de autorit wandelde ik nog even kort door de stad.

Zondag

Zondag ging ik op stap met de trein. Waar ik naartoe ging, blijft nog even een verrassing. Echter kan ik je wel al een tip geven aan de hand van de onderstaande foto.

Wat zijn jouw plannen voor de zomervakantie?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *