Bewust leven Blog

Mijn fotodagboek #7

Elke dinsdag deel ik de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt met mijn smartphone. Zo krijgen jullie een kleine blik achter de schermen van mijn leven. Geniet ervan!

Maandag

Maandag was het een feestdag dus was ik een hele dag thuis. ’s Morgens ging ik samen met mijn zus en mijn mama aardbeien plukken. 

In de namiddag ging ik op stap doorheen de stad en raapte ik vuilnis op. Dit deed ik omdat ik op 1 juni begon met een nieuwe challenge. Ik daagde mezelf uit om een maand lang elke dag 10 000 stappen te zetten. 

Dinsdag

Op dinsdag werkte ik op mijn bureau in de Palingbeek, na mijn werkdag maakte ik een wandeling doorheen het domein.

Woensdag

Woensdag begon ik mijn werkdag met een wandeling door het Provinciaal domein de Palingbeek. 

Daarna bereidde ik me voor op onze heropening die later op de dag plaatsvond.

Donderdag 

Op donderdag was ik opnieuw aan het werk in de Palingbeek. Over de middag maakte ik een kleine wandeling in de regen en knuffelde ik een boom. Dat was echt heerlijk.

’s Avonds fietste ik naar huis op mijn elektrische fiets in mijn stoffen broek die ik kocht bij MS Mode. Hij is ideaal voor de zomer en past perfect bij mij.

Toen ik thuis kwam had ik de drang om mijn huisje op orde te zetten. Ik stofzuigde en dweilde mijn volledige appartementje.

Vrijdag

Op vrijdag genoot ik van een korte thuiswerkdag. Ik gaf mezelf wat rust na enkele hectische werkdagen.

’s Middags ging ik wandelen langs het water en ’s avonds speelde ik Animal Crossing op mijn Nintendo Switch Light. Ik ben echt helemaal verslaafd aan dat spel.

Net voor het slapengaan ontdekte ik dat mijn kerstomatenplant vruchtjes had gevormd. Ik kan niet wachten om ze op te eten.

Zaterdag

Zaterdag ging ik op uitstap voor een geheim Fygge-projectje. Op de trein las ik verder in het boek ‘De kleine bakkerij aan het strand’ van Jenny Colgan (gratis met een Kobo Plus abonnement).

Onderweg passeerde ik langs een parkje waar er kippen vrij rond liepen. Of dat helemaal de bedoeling was, weet ik niet.

Daarna sprong ik even binnen bij een Standaard Boekhandel en ontdekte ik het boek ‘De Ballade van slangen en zangvogels’, een nieuw Hongerspelen boek. Heb jij hem al gelezen? Ik ben super benieuwd naar het verhaal.

Zondag

Op zondag maakte ik een wandeling langs de vestingen. Ik had het tijdens mijn wandeling enorm lastig met de vele wandelaarsa rondom mij. Herkennen jullie dat? 

Heb jij moeite met het versoepelen van de coronamaatregelen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *