Bewust leven Blog

Brief aan mijn toekomstige zelf – 2019

13 januari 2019

Dag Fobe,
Hoe gaat het? Ik ben het, de vorige versie van jezelf. Laat me mezelf even voorstellen. Ik ben 25 jaar en woon sinds juni ’19 in de West-Vlaamse stad Ieper.

Momenteel werk ik al meer dan een jaar in het Provinciaal domein De Palingbeek samen met enkele fantastische collega’s. Naast mijn werk aan het onthaal heb ik ook een eigen onderneming in bijberoep, genaamd www.zijofhaar.nl. Dat is een online platvorm waar er een vier-jaarlijks tijdschrift aan gekoppeld is. De laatste editie kwam op de dag dat ik dit schreef (Zondag 12 januari 2020) online. Hopelijk zullen veel mensen mijn tijdschrift lezen. Ik heb er veel tijd en energie in gestoken. Het is een editie geworden waarin ik vertel over mijn treinreis door Europa.

Tijdens die reis bezocht ik Keulen, Berlijn, Praag, Bratislava, Wenen, Milaan, Rome en Parijs. En ik sliep zelfs één nacht op een nachttrein. Hoe leuk! Daarnaast bezocht ik in 2019 de prachtige stad Oslo en ging ik met de organisatie SRPRS.me naar de Nederlandse stad Maastricht.

Welke landen/ steden bezocht jij afgelopen jaar? Heb je in 2020 5K kunnen lopen? Hoe voelde dat? Werk je nog steeds bij De Palingbeek? Hoe ziet dat er daar nu uit? Is het veranderd? Ben je gelukkig? Heb je al een partner? Woon je nog steeds samen met je zus op een appartementje in Ieper? Schrijf je het antwoord op al deze vragen in een brief in het jaar 2020? Of heb je dan geen papier meer?

Groetjes Fobe

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *